Miluska2810 Miluska2810 komentáře u knih

Laserový muž: Príbeh o Švédsku Laserový muž: Príbeh o Švédsku Gellert Tamas

V tejto knihe sa neda asi nic vytknut. Celý príbeh pod drobnohladom tohto novinara (spisovatela) je fakt skvely. Nevyvolaval sice vo mne pocity ako kniha Jeden z nas, ale neubralo to na kvalite tejto knihy. Co sa tyka "hlavneho hrdiny" neskutocne mi liezol na nervy :D

25.04.2019 5 z 5

Znesvětitel Znesvětitel Paul Finch

Kniha velmi posobiva, za mna velmi dobre citanie. Vacsinou v knihach hladam vraha, ale tu nebol cas na moje teorie. Nevadilo mi, ze vrah nebol vobec viditelny a vobec v knihe "nevystupoval". Fakt dobre.

29.03.2019 5 z 5

Strach Strach Dirk Kurbjuweit

Ďalšia zbytočná kniha. Kúpila som si ju na základe obsahu. Ale toto bola príšerná nuda. Len kecy nejakého chlápka ktorý je nešťastný celý život a celý život sa vie akurát len ľutovať.

27.03.2019

Slzy predaných dievčat Slzy predaných dievčat Monika Wurm

Na moje počudovanie som ju dočítala. Dokonca som sa ani nenudila, ale chcela som ju mať čím skôr za sebou. Na Slovenského autora veľmi dobré.

27.03.2019 3 z 5

Prečo som prelomil mlčanie Prečo som prelomil mlčanie Mikuláš Černák

Za mna, ok nebol to "besceler" ale to sa ani neda od tejto knihy ocakavat. Niektore pasaze zbytocne dlhe a nezazivne.

27.03.2019 3 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Dostala som knihu ako velmi vyborne citanie. To bola cista katastrofa. Od zaciatku do konca zle zle a este raz zle.

27.03.2019

Už se nikdy nevrátí Už se nikdy nevrátí Hans Koppel

Bola som nedockava a chcela som si nieco precitat a tak prva co prisla pod ruku......PRECO?! ale dve hviezdicky preto, ze az celkom odpad to nebol. Namet tu uz bol a nic mimoriadne.

26.03.2019 1 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

Vyborna kniha

Metoda 15/33 Metoda 15/33 Shannon Kirk

Suhlasim, ze namet bol vyborny a prave preto som sa rozhodla ju precitat. Nebola som sklamana ale zase nie uplne nadsena.

26.03.2019 4 z 5

Černý sníh Černý sníh Lotte Kinskofer

Moj nazor...uplna strata casu.

26.03.2019

Evino oko Evino oko Karin Fossum

Nic komplikovane , pohodova detektivka. Pokial mate radi nieco extra toto nebude pre Vas...ale chvalim, vybrala som si ju v case, kedy som nemala chut na nervydrasajuce pribehy...takze davam plny pocet bodov.

Poslední rituál Poslední rituál Yrsa Sigurðardóttir

Pre mna osobe slaba kniha. Obah na obale knihy sluboval fakt ze pocitanicko, ale bohuzial sklamalo ma to velmi. Taky krasny namet a hold...

26.03.2019 1 z 5

Fontána Fontána Jonas Moström

Pre mna velmi pohodove citanie.

Popravčí Popravčí Chris Carter

Dobre napísané nie je skoro čo vytknúť.

Pankhart Pankhart Camilla Läckberg

Patrila medzi prve moje knihy od tejto autorky. Okamzite som sa do nej zamilovala. Jej dejove prelinanie minulost a pritomnost ma velmi bavi. Vsetky knihy ma ok ale mam pocit, z tych poslednych, ze je to uz trosku horsie a akoby nasilu vytvarala dej a zapletky.

14.03.2019 5 z 5

Na úteku Na úteku Fred Vargas (p)

O hodne lepsia kniha, z predoslej som sa poucila a tak isto som na to isla s tym, ze citam komedialnu detektivku a vcelku sa to dalo prezit. Dobre...

14.03.2019 3 z 5

Muž naruby Muž naruby Fred Vargas (p)

Myslim, ze jedine ako sa da prezit tato kniha, zacat ju citat ako komediu a darilo sa mi to a prislo mi to velmi vtipne.
Kvoli tomu tie tri hviezdy. Inak cele katastrofa.

14.03.2019 2 z 5

Obeť bez tváre Obeť bez tváre Stefan Ahnhem

Nechcela som sa pustit do tejto knihy, kvoli velkej reklamnej kampani. Neodolala som a nebola som sklamana, milo prekvapena. Mozno prave tym, ze som cakala, ze ma nebude bavit. Nie vobec, islo to pomerne rychlo a aj ked tam boli veci pritiahnute za vlasy (ja si obcas hovorim, americke) nevadi - dalsia na rade prosim...

14.03.2019 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Aj napriek tomu, ze necitam americke detektivky tu sa nedalo vytknut skoro nic, bolo to velmi fajn a malo to vsetko co ma mat dobra detektivka. Urcite idem na dalsie jeho knihy

12.03.2019 5 z 5

Na zabitie Na zabitie Peter Swanson