MirkaProk komentáře u knih
Čtivě napsáno. Hynek ve mě vyvolával spoustu pocitů. Sympatii, lítost a byly i chvíle kdy mi neskutečně lezl na nervy.
Ještě lepší než první díl. Příběh má spád, hlavně díky minulosti Evie, která je tu konečně trochu odhalena.
Skvělá kniha. Heda mi lezla neskutečně na nervy. Oldřichovi jsem strašně přála, aby se dokázal vymanit ze spárů té psychopatky, Xaver byl boží a otec Oldřicha strašný sympaťák. Doporučuji k přečtení.
Čtivě napsáno. Takový příběh ze života, kdy se v určitých situacích musí poznat každý, kdo žije v dlouholetém vztahu.
Skvělá detektivka, které nechybí napětí a nečekané zvraty. David, tak trochu nepřemožitelný a nesmrtelný, ale vůbec mi to nevadí, naopak je velmi sympatický. Určitě si přečtu další knihy od tohoto autora a doporučuji k přečtení.
Kniha se mi moc líbila, jako ostatně všechny knihy od tohoto autora. Ze začátku jsem měla trochu zmatek v postavách, ale poměrně rychle jsem se zorientovala. Všechny postavy mi byly sympatické, ale asi nejvíc jsem sympatizovala s Bertem a strašně jsem mu fandila, aby to dobře dopadlo. Je to taková oddychovka ze života.
Tohle je první kniha od tohoto autora co jsem četla a musím říct, že se mi moc líbila. Nechybí tam napětí a příběh je zahalený záhadnou, proč se to vše děje a kdo za tím vším stojí a to nutí člověka číst rychle dál a dál. Někteří tu psali, že během četby rychle odhalili, kdo za tím vším je, tak já tedy ne a na konci knihy jsem jen valila oči a byla fakt překvapená. Doporučuji k přečtení a rozhodně si přečtu další knihy od tohoto autora.
Čtivá detektivka, která udrží v čtenáře v napětí. Konec překvapivý. Určitě si přečtu další knihy od tohoto autora.
Nesbo je můj oblíbený autor, tak jsem musela samozřejmě přečíst i tuto knihu. Tuto knihu jsem četla o trochu déle, protože i přesto, že konečný závěr je, že se mi líbila, tak se mi nějak těžce četla. Je to trochu jiná kniha, než na jaké jsem od Nesba zvyklá, ale i tak hodnotím kladně. Skvěle vylíčeno, co se z člověka může stát v touze po absolutní moci, která je doprovázena užíváním drog. Na začátku knihy mi byl Macbeth sympatický a naopak Duff mi nesedl, což se samozřejmě v průběhu příběhu změnilo. Bylo mi líto některým postav, které musely zemřít (hlavně jeho náhradního otce, který ho vytáhl ze srabu) a díky tomu jsem začala Macbetha úplně nesnášet. Jinak celkově se mi kniha líbila a doporučuji k přečtení.
Tuto knihu jsem dostala jako dárek a nejdřív jsem ji odložila z důvodu počtu stránek. Když jsem ji začala číst, tak mi chvíli trvalo než se mi podařilo začíst a říkala jsem si proboha, co jsem to dostala za knihu. Ale čím víc jsem četla, tím víc jsem zjišťovala, že kniha je geniální a nakonec přečteno za 3 dny. A Lisbeth je frajerka, která získala mé velké sympatie
Knihy o lásce nepatří mezi oblíbené a do čtení této knihy jsem pustila po doporučení a nelituji. Není to sice kniha, kterou bych chtěla číst někdy znovu, ale líbila se mi a ke konci knihy jsem bulila jak želva
knihy od Cartera mám fakt ráda a tato samozřejmě patří mezi ně. Každou jeho knihu přečtu za jedno maximálně dvě odpoledne. Děj má spád hned od začátku a člověk se u knihy nenudí a ještě se mi nikdy nepodařilo odhalit pachatele a to je to, co na takovýchto knihách miluji, jak je člověk na konci překvapený. Za mě určitě tuto knihu doporučuji
četla jsem už všechny knihy od tohoto autora a všechny se mi moc líbily. je to přesně můj styl a hlavně mě na knihách Cartera baví to, že se rozjedou hned od začátku, žádný zdlouhavý rozjezd a vždy překvapivý konec
Druhý díl se mi líbil ještě více, nežli ten první. Katka a Marie sympatické a prožívala jsem s nimi jejich radosti a i velké starosti. Moc se mi kniha líbila a opět doporučuji k přečtení.
Kniha byla fajn. Dobře se četla. Příběh o manželství, když si vezmete nesprávného člověka a o důležitosti přátelství. Závěr knihy jsem tušila.
Jsem z rodiny, kde je moje sestra drogově závislá a mamka ji neustále pomáhala a tahala ji ze všech problémů, včetně těch finančních a stejně ji ona na oplátku vždy podvedla a okradla. Mamka umřela a co je se sestrou nevím a vlastně ani vědět nechci. Dokázala jsem se do knihy vžít a pochopit obě strany. Kniha se mi dobře četla.