MiroslavKutík komentáře u knih
V tomto sešitů se toho moc nedělo přečteno ale nezaujalo.
Kniha je moc krásně provedena a líbila se mi.
I když se hokeji moc nevěnují a neznám moc jména hokejistů tak i přesto jsem rád že knihu jsem si přečetl.
Dozvěděl jsem se něco nového.
Skvělá kniha jsem rád že jsem si knihu pořídil. Je tam spousta návodu a inspiraci co rád zkusím v praxi.
Knihu doporučuji....
Nevim proč ale tuto knihu jsem četl moc dlouho a dvakrát ji odložil, ale i tak jsem knihu dočetl.
Příběh to je pěkný číst se to dalo.
Za mě, za přečtení to stojí není to zas tak špatná kniha. A v celků pěkný konec :)
Další kniha ze série přečtená ale v této knize se toho moc nedělo mi přišlo.
Pro děti fajn čtení...
Druha kniha s agentkou byla fajn.
zkusím další příběh a uvidíme jaké to bude.
Asi takto příběh byl pěkný se zajímavým koncem ale první kniha kříďák se mi líbá více :)
PS: doporučte mi nakou knihu od Stephen King prosím do vzkazů.
Tak kniha je opravdu trošku slabší ale pro mládež ve věku 10-12let bych to považoval jako dobré čtivo. ( věková hranice info alza cz ).
( AudioKniha ) Kniha se mi moc líbila a postava Lisbeth Salanderové je Bomba, boží Michael Blomkvist škoda že nemůžu být jako on :D opravdu jsem si tuto knihu užil.
Viděl jsem i film z roku 2009 též bych doporucil, ale to nové vydání s Danem Craigem už není takoví :(
Jednoduchá nenáročná kniha, akorát ten konec pátrání mohl být delší a napínavější...
Kniha mě bavila velice až do konce je to jednoduché a oddechové čtení ..
Mě se moc kniha líbila a věžím že si přečtu i další pokračování teto série. Tento díl mohl byt opravdu delší s ne tak uspěchaný konec.
Kniha se dobře četla nato že to je dětská detektivka je to pěkné a mládeží doporučuji.
Má první kniha od Felixe France ale myslím že si přečtu i další v nejbližší době.
Už od poloviny knihy jsem měl typ na vraha ale vedle a závěr knihy hodně překvapil..
Asi tak je to slušně napsaná kniha s pomalejším rozjezdem, kniha se mi moc líbila ale přátele ten konec je hrůza si pří padám jako kdybych tu knihu nedočetl...
Já chci pokračovaní ...
Pěkná oddechová detektivka jsem zvědav na další knihy této autorky..
Doporučují k přečtení.
( AudioKniha ) Hodně napínavá kniha poslouchal jsem v jednom kuse 11 užásnych hodin poslechu.
Knihu doporučuji ...
Je to velmi lehká detektivka a moc se mi líbila. A čte se velmi pěkně..
Velmi pěkná kniha moc se mi libila a mezi filmem a knihou jsem menši rozdíly, oboji je suprové ..