mirunda komentáře u knih
Kniha mne vtáhla a bavila. Asi ve třech čtvrtinách jsem začala tušit jak to doopravdy je, ale stejně jsem byla překvapená, protože jsem to tak úplně neodhadla.
Za mě to byla teda jízda. Nedokázala jsem se odtrhnout a musela jsem číst a číst. Konec mě nepřekvapil, myslela jsem si to. Ale pět hvězdiček je jasných za vtáhnutí do děje.
Vůbec jsem se nemohla začíst. Knížka mě nedokázala vtáhnout do děje. Nemohla jsem se dočkat konce a to že jsem se pak dozvěděla, kdo byl vrah mě nechalo úplně klidnou. Tohle se moc nepovedlo. Dvě hvězdičky dávám spíš za snahu.
Za mě to bylo super počtení a už se těším na další knihy autora. Navíc úžasná obálka!!
Tak tohle se úplně nepovedlo. U knížky jsem se ani jednou nezasmála, tak jako u minulých dílů. Přišlo mi to zbytečně nastavované a v podstatě o ničem.
Byla to taková jednohubka. Námět mi sice přišel trochu přitažený za vlasy, ale kdo ví ... jak to je
Kniha nádherně popisovala jeden manželský život. Se všemi radostmi a strastmi. Bylo to pro mě úžasně oddechové čtení.
Nějak jsem se nemohla ztotožnit se stylem psaní autorky, ale jelikož knihy neodkládám, tak jsem ji dočetla. Pro mne spíš taková oddechovka ..
Miniera mám ráda, ale tato kniha, i když mě bavila, mi přišla strašně překombinovaná, konec zbytečně useknutý. Nečetla jsem ji s takovým zápalem jako ty předchozí, proto ubírám jednu hvězdičku.
Odpočinková četba. Nemusela jsem u toho vůbec nad ničím přemýšlet, ale přijdou mi autorčiny knihy jedna jako druhá, o tomtéž ...
Asi jak čtu knihy od autorky po sobě, přijdou mi jedna jako druhá. Jsou to pro mne oddechovky, které si za cca 14 dnů nepamatuji.
Kniha mi spíš přišla jako pohádkové příběhy pro děti. A přitom mě trilogie Sirotčince bavila. Aspoň, že se to dobře a rychle četlo. Přečteno za jeden den.
Velmi silná kniha, mnohdy se mi při čtení až tajil dech a asi si nedovedu ani představit, jak ti lidé museli trpět ... Autentické fotky jen zvyšovaly hrůzu s jakou se lidé museli potýkat. Dlouho mi tato kniha zůstane v hlavě.
Po všech těch detektivkách ´jsem potřebovala trošku oddech a tato kniha splnila to co jsem od ní očekávala. Žádné velké čtení, žádný velký příběh, ale to přece nevadí. Jako matka jsem se někdy v příběhu docela viděla.
I přes veškerá kladná hodnocení nemohu sama za sebe dát plný počet hvězdiček. Zpočátku jsem se do knihy vůbec nemohla začíst a teprve od druhé poloviny mě pořádně chytla. Přesto se mi autorova kniha Tisíce planoucích sluncí líbila víc ..
Ze začátku jsem se nemohla vůbec začíst, ale nakonec jsem otáčela stránku za stránkou. Byla to příjemná oddechovka
Kniha mě bavila, konec byl pro mne velkým překvapením, ale číst znovu bych ji už nemusela.
A mě kniha moc bavila. Měla spád, dobře se četla. Pravda, že konec je trochu červená knihovna, ale já do poslední chvíle myslela, že to skončí jinak. Knihy od Tess mě teda začínají bavit
Kniha se mi velmi dobře četla, příběh jako takový mě bavil, ale konec mi přišel přitažený za vlasy, proto ubírám jednu hvězdu ..
Knihu jsem sice přečetla, ale příběhy od této autorky mě nudí čím dál víc. Za mě nejlepší bylo Manželovo tajemství. Tato kniha neurazí ani nenadchne