mirunda komentáře u knih
Tak to byla zase jízda. Nevěděla jsem kdo je kdo, kdo co udělal a neudělal a konec byl teda fakt překvapením.
Bavila mě moc, velmi dobře se to četlo. Už se těším na další
Všechny tři příběhy mě pohltily. Vždy jsem byla smutná, že nevím jak to pokračuje dál, jak to celé dopadlo.
První půlka knihy mi přišla lehce nezáživná, ale nakonec se to rozjelo a já si knihu užila. Ráda jsem se vrátila k Erice a jejímu životu.
Ten konec jsem rozhodně nečekala a překvapil mě. Tento pak detektiv je mi velice sympatický a kniha se četla sama. Napínavá od začátku do konce.
No tak to byla jízda. Chvíli mi trvalo se ve všech těch postavách zorientovat, ale pak si všechno sedlo a jen jsem četla stránku za stránkou. A konec? Uff teda
Byla to dvaceti čtyř hodinová jízda. Konečně jsem měla čas na čtení a v rukou tu správnou knihu. Napínavou až do konce. Nemohla jsem se odtrhnout a tak to má být. Poslední v letošním roce
Kniha mě bavila. Přečetla jsem jí na jeden nádech. Bylo to samozřejmě jiné, než série s Erikou nebo Kate, ale špatné to nebylo.
Krásně psaná kniha, kde se prolínají dvě roviny. Minulost a současnost. Jelikož jsem sama matka dvou dětí, bylo mi při čtení mnohdy úzko a tekly mi slzy. Opravdu silný příběh
Výborná knížka. Úžasně a napínavě napsáno. Jude mi byla velmi sympatická. Plnej počet hvězdiček je na místě. Hned jdu na druhý díl.
Tak to byla jízda. Kniha mě nutila číst a nepřestávat, dokud jsem neotočila poslední stranu. Zvraty v knize a konečné rozuzlení, to jen tak nevymyslíš. Autor musí vážně na něčem jet, jinak to není možné
Kniha seje mě dostala v době čtecí krize. Byla to příjemná milá knížka, dle mého soudu spíše pro děti než dospělé.
V první půlce knihy jsem byla přesvědčená o tom, že mě už nemůže nic překvapit a že mě kniha nebude moc bavit. V druhé půlce se příběh rozjel a konec mě opravdu šokoval a překvapil. Nakonec tedy zvedám i počet hvězdiček
Kniha byla super. Velmi dobře se četla a byla napínavá. Do poslední chvíle jsem doufala, že to dopadne jinak.
Co je knize říct. U tohoto tématu se nedá napsat, že se mi kniha líbila. Nikdo z nás si to utrpení nedovedeme představit, pokud jsme ho nezažili. Obdivuji ale sílu a odvahu, se kterou Cilka všechno zvládala.
Knížka nebyla špatná,jen mi neseděla ani jedna z postav. Všechny mi byly nesympatické. Jen teda hvězda dolů za překombinovaný konec, jinak příběh skvěle odsejpal.
První kniha autorky mě bavila mnohem víc. Tady jsem se dlouho nemohla začíst a konec mi přišel takový nedotažený a zbytečně divně useknutý. Neurazí, nenadchne
Po tolika letech nová Lanczová a příběh tedy na jedničku. Odpočinek od všech těch vražd a příjemná oddechovka.
Knihy autorky mají pro mě zvláštní význam. Jejich děj mě vždy pohltí, byť vždy popisují život rodiny v určitém časovém období. Je to pro mne oddych a relax po všech detektivkách a vraždách. Navíc je kniha psaná krásnou češtinou.