Misan1993 komentáře u knih
Nejdřív velice poutavé, potom už jen prudký let dolů ukončný třicet stránek před koncem, kdy už jsem se u knihy opravdu trápil. Ze čtyř povídek nejde udělat kvalitní román, to prostě ne!
V mém hodnocení tomu hvězdičku určitě přidal závěr. Avšak od Deavera jsem četl sběratele kostí a kůží a ty mě teda bavili více.
Dvacet vulgarismů na jedné stránce? Proč ne, čtivé to je!
Kniha mi nedala to co jsem od ní očekával a styl psaní Chucka Palahniuka asi není můj šálek kávy. Avšak do detailu propracovaná kniha. Zůstávám u svého fantasy a kriminálek.
Další bomba v podání právnického mistra Johna Grishama, akorát škoda, že se mi dostal do ruky dřív tento druhý díl. K narozeninám jsem dostal oba, ale tento mi byl věnován o pár hodin dříve :) Doporučuji!
Tento příběh jsem prožil s Markem Swayem. Na týdenní dovolené v Chorvatsku jsem měl od Grishama ještě vyvolávače deště, ale stejnak nebylo v závěru co číst. Pan Grisham mě stále utvrzuje v tom, že psát on umí.
Tento příběh jsem prožil s Rudym Baylorem. Neuvěřitelně propracovaná knížka, která dá čtenáři víc než jen zážitek.
Nejdříve super rozjetý začátek, ale vyústění děje bylo malinko slabší.
Dexter opět školil, ale tentokrát pořádně. Podle mne nejlepší díl ze série.
Perfektní kniha, zajímavý děj, parádní myšlenka. Avšak na moje gusto místama trochu tahané. Kdyby to Stephen alespoň o nějaký to půlkilo smrsknul, nebylo by to na škodu. :)
Nádhera, super, paráda...když se člověk dostane do děje, není to lehký proces ji odložit. Kéž by tu byl Terry a plodil dál, protože Zeměplocha je velké dílo!
P.S. S Bábi Zlopočasnou bych se nechtěl dostat do křížku!
Moje první knížka ze světa Warhammeru a velice příjemné potěšení, četlo se to pěkně, ale k dokonalosti tam něco malinko chybělo. Jinak litrů krve bylo v knize prolitých nemálo :) Tudíž slabším povahám doporučím spíše něco z jiného soudku.
Asi se to může zdát divný, ale já film ještě neviděl, tudíž pro mě byla kniha neuvěřitelným zážitkem ;)
Bohužel jsem měl možnost to číst zatím jen ve slovenštině a z počítače, takže kvalita četby nic moc. Jinak knížka samozřejmě svůj účel splnila...Geralt jako vždy školil :)
Místy super, místy ještě lepší. Kniha není nejtenší, ale její přečtení opravdu stojí za to.
Dva citáty z konce knížky co mě zaujaly a perfektně vystihly Jimma Rennieho:
1.“Hrdli se o pěťák a přijdeš o dolar“
2.“Nikdy nedávej dobrému politikovi čas, aby se pomodlil!“
Jeden z nejlepších dílů s Geraldem, možná dokonce i ten nejlepší. Doporučuju všema deseti :)
Tento díl nebyl nejsilnější ani nejslabší. Špatně se to nečetlo, ale nějaká ta jiskřička tomu chyběla.
Velký souhlas s uživatelem zlovlk, aneb kniha byla sic tlustá, ale přečtená pomalu jedním dechem (bohužel nebyl čas) :) Po zkouškách půjdou na řadu další kousky série! :)
Tohle byla detektivka všech detektivek, naprostá bomba a něco nečekanýho :) Mohu jen vřele doporučit těm kdo mají rádi honbu za zločinem, Sběratel kostí za přečtení opravdu stojí!