Misan1993 Misan1993 komentáře u knih

Rok Havrana Rok Havrana Vladimír Šlechta

Nejdřív velice poutavé, potom už jen prudký let dolů ukončný třicet stránek před koncem, kdy už jsem se u knihy opravdu trápil. Ze čtyř povídek nejde udělat kvalitní román, to prostě ne!

13.07.2016 2 z 5

Neklid Neklid Jeffery Deaver

V mém hodnocení tomu hvězdičku určitě přidal závěr. Avšak od Deavera jsem četl sběratele kostí a kůží a ty mě teda bavili více.

12.03.2016 4 z 5

Odmaturuj z biologie Odmaturuj z biologie * antologie

Na maturitu z biologie mě to bohatě stačilo

13.01.2016 5 z 5

Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

Dvacet vulgarismů na jedné stránce? Proč ne, čtivé to je!

12.01.2016 4 z 5

Neviditelné nestvůry Neviditelné nestvůry Chuck Palahniuk

Kniha mi nedala to co jsem od ní očekával a styl psaní Chucka Palahniuka asi není můj šálek kávy. Avšak do detailu propracovaná kniha. Zůstávám u svého fantasy a kriminálek.

01.11.2015 3 z 5

Platanový rad Platanový rad John Grisham

Další bomba v podání právnického mistra Johna Grishama, akorát škoda, že se mi dostal do ruky dřív tento druhý díl. K narozeninám jsem dostal oba, ale tento mi byl věnován o pár hodin dříve :) Doporučuji!

24.09.2015 5 z 5

Klient Klient John Grisham

Tento příběh jsem prožil s Markem Swayem. Na týdenní dovolené v Chorvatsku jsem měl od Grishama ještě vyvolávače deště, ale stejnak nebylo v závěru co číst. Pan Grisham mě stále utvrzuje v tom, že psát on umí.

02.09.2015 5 z 5

Vyvolávač deště Vyvolávač deště John Grisham

Tento příběh jsem prožil s Rudym Baylorem. Neuvěřitelně propracovaná knížka, která dá čtenáři víc než jen zážitek.

30.08.2015 5 z 5

Prachy, prachy, prachy Prachy, prachy, prachy Ed McBain

Nejdříve super rozjetý začátek, ale vyústění děje bylo malinko slabší.

17.08.2015 3 z 5

Delikátní Dexter Delikátní Dexter Jeff Lindsay (p)

Dexter opět školil, ale tentokrát pořádně. Podle mne nejlepší díl ze série.

21.05.2015 4 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Perfektní kniha, zajímavý děj, parádní myšlenka. Avšak na moje gusto místama trochu tahané. Kdyby to Stephen alespoň o nějaký to půlkilo smrsknul, nebylo by to na škodu. :)

20.04.2015 4 z 5

Soudné sestry Soudné sestry Terry Pratchett

Nádhera, super, paráda...když se člověk dostane do děje, není to lehký proces ji odložit. Kéž by tu byl Terry a plodil dál, protože Zeměplocha je velké dílo!

P.S. S Bábi Zlopočasnou bych se nechtěl dostat do křížku!

26.03.2015 5 z 5

Jízda mrtvých Jízda mrtvých Dan Abnett

Moje první knížka ze světa Warhammeru a velice příjemné potěšení, četlo se to pěkně, ale k dokonalosti tam něco malinko chybělo. Jinak litrů krve bylo v knize prolitých nemálo :) Tudíž slabším povahám doporučím spíše něco z jiného soudku.

18.03.2015 4 z 5

Star Wars, Epizoda I - Skrytá hrozba Star Wars, Epizoda I - Skrytá hrozba Terry Brooks

Asi se to může zdát divný, ale já film ještě neviděl, tudíž pro mě byla kniha neuvěřitelným zážitkem ;)

11.03.2015 5 z 5

Skleněný dům Skleněný dům Paul Tobin

Bohužel jsem měl možnost to číst zatím jen ve slovenštině a z počítače, takže kvalita četby nic moc. Jinak knížka samozřejmě svůj účel splnila...Geralt jako vždy školil :)

25.02.2015 4 z 5

Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Místy super, místy ještě lepší. Kniha není nejtenší, ale její přečtení opravdu stojí za to.
Dva citáty z konce knížky co mě zaujaly a perfektně vystihly Jimma Rennieho:
1.“Hrdli se o pěťák a přijdeš o dolar“
2.“Nikdy nedávej dobrému politikovi čas, aby se pomodlil!“

20.02.2015 4 z 5

Meč osudu Meč osudu Andrzej Sapkowski

Jeden z nejlepších dílů s Geraldem, možná dokonce i ten nejlepší. Doporučuju všema deseti :)

10.01.2015 5 z 5

Věž vlaštovky Věž vlaštovky Andrzej Sapkowski

Tento díl nebyl nejsilnější ani nejslabší. Špatně se to nečetlo, ale nějaká ta jiskřička tomu chyběla.

10.01.2015 4 z 5

Bouřková fronta Bouřková fronta Jim Butcher

Velký souhlas s uživatelem zlovlk, aneb kniha byla sic tlustá, ale přečtená pomalu jedním dechem (bohužel nebyl čas) :) Po zkouškách půjdou na řadu další kousky série! :)

24.12.2014 5 z 5

Sběratel kostí Sběratel kostí Jeffery Deaver

Tohle byla detektivka všech detektivek, naprostá bomba a něco nečekanýho :) Mohu jen vřele doporučit těm kdo mají rádi honbu za zločinem, Sběratel kostí za přečtení opravdu stojí!

16.10.2014 5 z 5