Miška.Miška Miška.Miška komentáře u knih

Dcera někoho jiného Dcera někoho jiného Amy Gentry

Hodně jsem se přemlouvala abych knihu dočetla. Celkový děj je zajímavý, konec je celkem překvapivý a kniha ve finále nebyla špatná. Bohužel hodně mi vadily zmatené pasáže, bylo tam strašně moc jmen a stracela jsem se v tom.

25.02.2018 3 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Dlouho jsem s knihou otálela, nakonec jsem si ji přeci jen přečetla. Na a .... byla jsem mile překvapená. Doporučuji !!! Čtivá a zaujme, místama celkem depresivní ale to spíše přidá na jejím kouzlu.

20.02.2018 4 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Miluju tuto autorku, její knihy jsou naprosto strhující. Každá kniha je naprosto odlišná ale přesto je každá naprosto úžasná. Tato opět nezklamala.

20.02.2018 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Za mě zatím nejlepší detektivka. Od čtení jsem se nemohla odtrhnou. Je to bychlička plná děje a zvratů !! Už se nomohu dočkat další knihy z této série.

08.01.2017 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Když jsem si knihu koupila tak jsem díky komentářům od ní dost očekávala ale musím říci že předčila mé očekávání. Nic lepšího jsem snad nečetla, příběh mě zaujal hned od samého začátku, vyzařoval tolik pocitů .... když jsem knihu přečetla do konce tak jsem ještě druhý den uvažovala o tom konci. Příběh měl tolik možností.... Prostě super

02.01.2015 5 z 5

Kdo roste v parku Kdo roste v parku Kateryna Michalicyna

Krásný naučný příběh a nádherné ilustrace. Pro děti které se začínají učit druhý stromů a jak je rozeznat je tato kniha skvělá.

27.02.2022 5 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Je to super oddechovka, která se dobře čte. Poutavý příběh který zaujme, člověk se u knihy i pobaví.

25.03.2019 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Zbytečně zdlouhavé, jinak super

25.03.2019 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Velmi napínavé čtení. Kniha mě zaujala hned od začátku, četla se opravdu sama. Já osobně jsem takový konec nečekala. Měla jsem nějaké své typy a ty se i z části potvrdily, když se to ale vše dalo dohromady byla jsem opravdu příjemně překvapená.

20.02.2019 5 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Kniha mi přišla místy trošku zmatená, nicméně děj byl zajímavý. Další díl si určitě přečtu.

28.08.2018 3 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Nutně potřebuji další díl !!!!!!
Opět skvělé

28.08.2018 5 z 5

Tajná dcera Tajná dcera Shilpi Somaya Gowda

Nádherný a strhující příběh, jen jsem čekala trošku jiný konec. Kniha je opravdu čtivá od samého začátku. Donutí vás nad ní přemýšlet ještě po tom co jste ji dočetli.

13.06.2018 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Opět strhující příběh, jsem naprosto unešená. Téma knihy mě dostalo a konec byl překvapivý. Kniha je obsáhlá ale čte se velmi dobře a rychle jako všechny autorovy knihy. Už se moc těším na další díl.

20.02.2018 5 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Co mě nalákalo na knihu bylo že to je " detektivka ". Absolutní stráta času.

09.01.2018 2 z 5

V údolí lišek V údolí lišek Charlotte Link

Souhlasím s tím že anotace nemá s dějem nic společného, přesto si mi kniha líbila. Bylo to zajímavé i napínavé, četlo se to dobře. Konec ubíhal velmi rychle a opravdu jsem nečekala takové rozuzlení.

28.02.2017 4 z 5

Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Ke zmizelé bych to asi nepřirovnávala ale i tak super. Čtivé, zajímavé a nepředvídatelné. Jsem nadšená a doufám že od autorky víjde další kniha.

23.10.2016 5 z 5

Mariana Mariana Susanna Kearsley

Miluju knihy tohoto typu, celkem dost jsem jich už četla ale tato je naprasto famózní. Doporučuji, doporučuji a jen a jen doporučuji !!! Během toho co jsem knihu četla jsem neměla nejmenší tušení jak by to mohlo dopadnout. Příběh byl napínaví od začatku až do konce. Strašně se mi líbilo že autorka přešla k příběhu hned od začátku, že tam nebylo nějaké okecávání kolem. Za mě super

29.06.2016 5 z 5

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

První díl mě bavil o něco více ale i tento byl zajímaví. Kniha se četla dobře a příběh upoutal. Musím říci że konec mě opravdu překvapil bylo to tak nečekané a v ti chvíli jsem chtěla číst dál a dál. Ještě že už vyšel i třetí díl :-)

29.06.2016 4 z 5

Tajemství porodních bab Tajemství porodních bab Sally Hepworth

Od poloviny knihy jsem si myslela že vím jak to všechno dopadne ale spletla jsem se. Kniha mě na konci opravdu velice mile překvapila. Příběh je krásný a velmi dobře se mi četl.

15.02.2016 5 z 5

Botička Botička Aneta Žabková

Krásné ilustrace i příběh. Moc doporučuji

07.12.2021 5 z 5