Miška.Miška komentáře u knih
Krásný naučný příběh a nádherné ilustrace. Pro děti které se začínají učit druhý stromů a jak je rozeznat je tato kniha skvělá.
Příjemné čtení na dlouhé večery. Romantika se vším všudy, nic u čeho by člověk musel přemýšlet.
Dcera rok a půl. Pohádky dlouhé akorát aby vnímala, ilustrace nádherné, bohužel příběhy nestojí za nic.
Krásné, krátké a poučné příběhy. Moc se nám kniha líbila
Krásné, jednoduché a krátké, pro dceru rok a půl ideální.
Milé a jednoduché čtení, bavilo i rok a půl starou dceru.
Kniha je velmi čtivá a příběh poutavý. Závěr je na mě trošku pretaženy a nereálný ale i tak se mi kniha velmi líbila.
Silný příběh, akorát vztah matky a dcery mohl být na konci trošku víc rozvinutý.
Opravdu velmi dobře napsaný psychologický thriller. Kniha rychle ubíhala a konec jsem tedy nečekala.
Krásné čtení, příběh rychle ubíhal. Chystám se i na další knihy autorky.
Nelíbilo se mi jak byla kniha napsaná. Začátek knihy strašně utahaný.
Strašně chaotické, člověk se v tom strácel. Nejvíce mi vadili ty jména, na jedné stránce bylo zmíněno celé jméno postavy třeba 4x. Jediné co musím vyzdvihnout je námět knihy, ten byl opravdu zajímavý.
Dlouho jsem knihu odkládala a vůbec nevím proč. Je skvělá!! Napínavá, zajímavá, vtáhne člověka do děje tak že se nemůže odtrhnout. Doporučuji všem
Kniha je hodně zaměřena na politiku. Toto téma zrovna nemusím ale příběh mě celkem bavil a kniha byla velmi čtivá. Určitě stojí za přečtení.
Jsem celkem zklamaná, čekala jsem od knihy mnohem víc. Jediné co bylo na knize zajímavé byl konec, jinak nic.
Strašně emotivní kniha, četla se jedním dechem. Několik kapitol jsem probrečela jak mi to trhalo srdce. Jediné co je snad ještě třeba říct " PŘEČTĚTE SI JI !!!"