Miška935 Miška935 komentáře u knih

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Tohle byla kniha dost drsná a popravdě mi i ukapla slza. Dost silný příběh. Další skvělá kniha od Coleen

28.03.2021 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Kniha mi ze začátku přišla docela nudná a pořad jsem cekala co se bude dít, ale ten závěr to jsem teda nečekala. Dokonale napsáno. :)

29.11.2020 5 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Nejlepší kniha co jsem snad četla. :) Je velmi čtivá, romantická a čte se opravdu jedním dechem. Jsou tam i zápletky a to je skvělé. Přečetla jsem za jeden den 200 stránek, takže bomba. Rozhodně doporučuji a určitě si přečtu i další její knihy. :)

10.08.2020 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Tak tohle byla síla!!! Naprosto skvěle napsaný příběh.

05.10.2024 5 z 5

Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

To byl tak skvělý příběh! Tak sladký, tak skvělý. Tato autorka píše fakt skvěle

28.05.2024 5 z 5

Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Mě se kniha neskutecne líbila.

24.05.2024 5 z 5

Pan Náladový Pan Náladový Penelope Ward

S knihou jsem naprosto spokojena, moc se mi líbila

10.12.2023 5 z 5

Maddox Maddox Melanie Moreland

Opět nemam slov co k tomuto dodat. Skvělý díl :))

01.04.2023 5 z 5

Svátky v Kavárně nových začátků Svátky v Kavárně nových začátků Debbie Johnson

Předchozí díl byl skvělý, tento byl už slabší. Ale taková jednohubka příjemná ideální.

12.03.2023 4 z 5

Zůstávám tu pro tebe Zůstávám tu pro tebe Zuzana Holčíková

Je to taková milá jednohubka kde příběh nema v sobě nic hlubšího a nemusíte moc přemýšlet. Příjemná kniha. :)

23.01.2023 3 z 5

On On Elle Kennedy

Příběh se četl snadno a velice rychle. Příjemná oddechovka. Opravdu jsem, ale některé postelové scénky mezi nimi preskakovala.

27.12.2022 3 z 5

Divoký princ Divoký princ Meghan March

Tohle byla taková jednohubka na dva večery. Opět dokonalý díl, ona proste umí psát. Ihned se jdu pustit do druhého dílu. Protože konec je hustý..

06.07.2022 5 z 5

Chaos v míru Chaos v míru Amo Jones

Tohle bylo wow!! Nádhera, nemam slov hltala jsem každou stránku.

25.06.2022 5 z 5

Možná tentokrát Možná tentokrát Kasie West

Dokonalá oddechovka, která je velmi příjemná. Kniha se četla rychle a i se mi příběh dost líbil. :)

01.05.2022 5 z 5

Láska k Vánocům Láska k Vánocům Karen Schaler

Milé, krásné a jsem dokonale naladěna na Vánoce. :) Víc takových knížek :)

23.11.2021 5 z 5

Návrat do minulosti Návrat do minulosti Tijan (p)

Tak tohle byla pořádná nálož dramatu. Tento příběh mě úplně pohltil a bylo to skvělé, takový malý návrat do minulosti. Skvěle napsaná kniha. Ikdyž to bylo ukončeno, tak chci další knihu! :))))

17.06.2021 5 z 5

Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Tak tohle me hodně bavilo, kniha plna očekávání. Příběh jsem si užila a už se těším na pokračování

04.04.2021 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Tak tohle je velmi silný příběh. Kniha kterou jsem doslova hltala od začátku až do konce. Skvěle napsaná kniha, četla se moc pěkně. :)

17.10.2020 5 z 5

Mizera Mizera L. J. Shen

Daleko lepší než předchozí díl autorka to proste umí popsat a dá do toho všechno :)

08.08.2024 5 z 5

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Ze začátku mě příběh docela nudil, ale potom mě to nadchlo. Kniha nebyla špatná.

07.01.2024 4 z 5