missa85

Dokonalá knížka ... dokáže vás vtáhnout do napínavého děje ... člověk to přečte takzvaně na jeden dech :-)

Dokonalost! Začátek maličko nudný, ale rozjelo se to :-) A člověka polejvá horko, když si uvědomí, co vše by se mohlo stát ... uf, uf ... snad o těhletěch věcech budem jen číst :-)

Tato knížka se čte naprosto sama...je to klasický detektivní příběh, který je velice čtivý a poutavý. Musím jenom doporučit :-)

Celkem pěkná knížka! Zajímavej nápad, napínavý situace, kdy člověk hltá a hltá... :-) áááále těch překlepů!! ... ovšem to není chyba autora, no :-D

Asi mám ráda malinko něco jiného ... rozhovory s mrtvými příbuznými ... to prostě není pro mě. Asi jsem čekala něco jiného :-)

Jedním slovem: SUPER .... člověka to opravdu vtáhne do děje tak, že lítá v kosmu a bojí se, že se z knížky nakazí taky :-D

Naprosto super ... překvapivý zvrat už v půlce knížky? ... ještě se mi to nestalo :-) Konec na mě moc osekaný...

Četla se velice pěkně ... ze začátku jsem se maličko bála, aby to nebylo nějaké "nadpřirozeno" ... uf, vyklubal se z toho pěkný, napínavý a zajímavý příběh :-)

Karin opět nezklamala!! :-) Poutavé, napínavé .... opět jsem měla asi 5 tipů na pachatele a nakonec to byl někdo úplně jiný :-)) ... prostě Karinka! :-)

Konec byl rozhodně překvapivý a napínavý...ze začátku mi možná trochu vadily ty "skryté" děje. Já vím,že se to nakonec vše vysvětlilo, ale trochu mi to tam překáželo :-)

Konečně knížka, kde se něco dělo a není dle klasického scénáře (zamilují se a žijí spolu šťastně až do smrti :-) ) Prostě příběh plný (podle mě nečekaných) zvratů.

Takzvaně "jedním dechem" ... jinak to u této autorky ani nejde :-)

Skvělá knížka! Jak příběhy (opravdu ze života dítka-popisují snad všechny dcerčiny "trable") tak i krásné ilustrace...

Opět super knížka, ale nevím, jiné knížky od ní mi přišly lepší.

Dle komentáře na obalu knížky "Budete se chtít pořád smát!" jsem čekala asi něco jiného, lepšího, malinko vitpnějšího. Přečetla jsem to, občas jsem se i zasmála, ale víckrát po ní asi opravdu nesáhnu :-)

Opět super knížka, možná (pro mne) některé pasáže zbytečně zdlouhavé (satanismus, různé symboly, apod.), ale prostě jsem je prolítla :-) Závěr naivně hororový, trochu se dal předpokládat, ale proč né :-)

Super knížka ... bála jsem se, že celá knížka bude "o ničem", ale mýlila jsem se, je naprosto skvěle napsaná.

Příliš mne tedy nezaujala ... nehledě na to, že ta velká písmena se dost špatně četla.