Misshell1 Misshell1 komentáře u knih

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Nadšení přetrvává...Zatancuj si se mnou Lachlane...Kdy se z něj stal sakra Lachlan?

16.01.2022 5 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Jako kam se hraje Grey :D...to byla slova, která mě první napadla. Mělo to šťávu, mělo to sex a ten konec? No do... Jsem zvědavá, co zbylé dva díly.

15.01.2022 5 z 5

Pravidla dohazovačů Pravidla dohazovačů Rachel Van Dyken

Ani nevím, jak jsem ke knížce přišla, ale jsem ráda. Ian mě uchvátil od začátku:) četlo se to samo, příjemný příběh, zajímavé myšlenky:) A jdu na další knihy, protože styl psaní mi sedl.

13.01.2022 5 z 5

Svatba naoko Svatba naoko Jo Watson

Zbožňuji s jakou lehkostí, láskou napíše takový příběh. Ač někdo řekne, že se jedná o otřepané témata, tak autorka to vylíčí tak, protože prostě je to možné a není to přitažené za vlasy.

01.01.2022 5 z 5

Hořící měsíc Hořící měsíc Jo Watson

Tohle začnete číst večer a dostanete se na 80 stranu, ale už se vám zavíraji oči, ale ráno to musíte dotáhnout do konce. Slza ukápla, milovala jsem Damiena. Jak vždycky řekl něco tak trefného a zároveň sexy:)

24.12.2021 5 z 5

Božský Božský Christina Lauren

Dobre zakončení. Bylo fajn si znovu připomenout všechny ty lidi od prvního dílu a jsem ráda, že se stará dobra Chloe vrátila

23.12.2021 4 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Tady bylo napětí...nevíte, co se bude dít. On je uzavřený, ona hotové tornádo slov, pocitu... Několikrát jsem se opravdu pobavila a bavilo mě to.

13.12.2021 4 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Prostě tohle bylo na jedno odpoledne a Williamovo škádlení a hlášky okořenily knihu. Někdy to tak v životě prostě bývá, že láska takhle rychle vzkvete.

30.11.2021 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Božský hráč...no prostě ji propadl, když ji už nasadil kulicha:)

27.11.2021 4 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Knihu jsem si zakoupila na základě hodnocení tady. Neprohloupila jsem. Mělo to příběh, napětí, lásku, sex a vše když se skloubi, tak vítejte v Milesove klubu. Těším se na další 3 díly. A doporučuji.

21.11.2021 5 z 5

S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

Tohle byla moje druhá kniha od autorky, naprosto mi sedí styl psaní a tahle předčila moje očekávání, to byla super jízda, Ben mě uchvátil od začátku a hltala jsem stránku za stránkou. Akorát ten konec byl nějaký rychlý, tam by mi nevadilo ještě trochu víc jejich začínajícího vztahu. Těším se na další knihu:)

17.11.2021 5 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Tohle jsem slupla jako malinu. Bylo to naprosto super, skvělý příběh, vtipné konverzace, myšlenky.

08.11.2021 5 z 5

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Max mi sednul, strašně se mi líbily jejich konverzace, jeho uvažování a celkově děj. Jsem se málem lekla konce...

29.10.2021 4 z 5

Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Po knize jsem sáhla na základě hodnocení tady a musím říct, že jsem neprohloupila. Kniha se četla sama, mělo to krásný příběh, ani mi nevadilo, že tam nebylo tolik erotiky. Hlavní postavy byly super a babča to celé podtrhovala.

07.10.2021 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Právě dočteno...nevím..jestli se ukazuje čas 23:35...prostě božskému bastardovi neodolate a navíc, kdyžani nechcete ale teď dámy ruku na srdce, která z vás už napsala knihu a jak vám ji hodnotili...no nic, asi trochu moc citlivá na pozdní hodinu.

15.09.2021 4 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Tohle byla jízda, nedalo se od toho odtrhnout. Myslím, že knize hodně dalo, do jakého prostředí byla zařazena. S Wolfem jsem to měla stejně, od nesnášenlivosti, ale on přece jen není tak zlý a nakonec ho milujete. slovní přestřelky, které mezi sebou měli, byly super.

11.09.2021 5 z 5

Rande naslepo Rande naslepo Marek Zákopčan

Tohle mě bavilo, protože to mělo příběh, bylo to smutné, veselé, napínavé a našla se tam i romantika a trochu erotiky. Hlavně, co mi asi utkví v paměti jsou ty chyby v překladu, bylo jich tam dost.

09.09.2021 4 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Četlo se samo, tak, jsem zhltla za den. Konec bych trochu víc protáhla.

05.09.2021 5 z 5

Mám tě ráda, nemám tě ráda Mám tě ráda, nemám tě ráda Jo Watson

Knihu jsem si stáhla jako e-knihu, vyhovovali mi kapitoly, jak se střídalo, kdo zrovna promlouvá do příběhu. Bylo až k neuvěření, jaké patálie se jí staly a s staveništěm jsem myslela, že umřu smíchy. :) Poppy byla bláznivá, střeštěná, srdečná a milující a tím udělala i Ryana. Sáhnu i po druhé knize od autorky:)

26.08.2021 4 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Penelope Ward

Tohle bylo takovy návrat do mladistvých let...líbil se mi protiklad obou postav a jak si našli k sobě cestu a jak to dopadlo.

24.08.2021 3 z 5