misulka680 komentáře u knih
Oddechovka na odpoledne. To je tak kdyz si chlap mysli jak je na tom po x letech manzelstvi spatne, najde si bovokvu a ejhle ono muze byt jeste hur. Zaslouzil si to. Kniha se cetla sama, behem par hodin precteno
I druhý díl byl super. Jack se dal do kupy a v průběhu knihy se neskutečně změnil. Moc jsem mu fandila.
Knihy S.Towle mám ráda, i když je děj trochu předvídatelný, mě se kniha líbila. Tru sice jednala někdy na můj vkus divně, ale nevadilo mi to. Jack byl super, kdo by ho nechtěl mít doma.
Přečetla jsem ji za odpoledne, děj rychle běží. Vyprávění vzpomínek o přívěšcích byl super, i já mám podobný náramek :)
Kniha se četla sama. V určitých chvílích mi bylo Stelly hodně líto, ale všechno zlé je pro něco dobré. Kniha mě nutila zamyslet se...
Kniha vás upoutá od začátku do konce. Neustále se něco děje. Rozplétají se další dějivé linky. Mě se knih líbila. Přečteno za víkend.
Kniha se četla sama. Postavy jsou dobře popsané, téma knihy není ohrané. Kniha je psaná z pohledu Mii i Jordana a to se mi moc libilo. Super kniha na vikend.
Kniha se četla sama. Příběh poutavý, autorka píše skvěle. Lucas je super postava a hned mi přirostl k srdci. Knihu doporučuju
Colleen prostě umí psát. Opět skvělá kniha plná emocí a vztahů. Kniha se četla sama, přečteno za odpoledne.
Takový milý příběh dvou rodin, kteří jsou si bližší než tuší. Kniha se četla dobře, neměla žádné nudné pasáže.
Kniha byla taková nijaká, trvalo mi docela dlouho se do ní začíst, ale dočetla jsem. Doufám, že další kniha bude lepší
Kniha se skvěle čte, neustále udržuje čtenáře v napětí. Dobrá zápletka, postavy skvěle vykresleny.
Zamilovat se může člověk v každém věku. Dokud, ale nepřijde o to co měl, tak neví o co všechno přišel. A zamýslí se nad tím zda to byla správná volba.
Četla jsem po knize Dvojí život, která byla o * lepší, ale i přesto dobrá čtivá kniha. Je vaše tajemství dobře ukryté?? Jednou stejně vypluje na povrch. A nebude mít dobré následky.
Kniha je čtivá od začátku až do konce. Děj má spád. Autorka píše opravdu skvěle