Mixy

Opravdu výborná kniha, která mě na začátku vtáhla do svého nitra a na konci děje zase vypustila ven s pocitem smutku, že už je konec. Geniálně vytvořený svět, kde jsem hlavně ke konci, pořádně namáhala svoji fantazii, a ten pocit byl skvělý! Většinou se mi nezamlouvá, když se rozbíhají dva různé děje nezávisle na sobě, ale v tomto případě mě oba velice zaujaly a o to více se mi kniha líbila.

Kniha je od začátku do konce naprosto depresivní. Prolínání dvou časových rovin mi v tomto případě nevyhovovalo. Chvílemi jsem přeskakovala některé pasáže, abych se co nejrychleji dostala k nějakému konci a zjistila jak to vlastně dopadne. Ano, originální to samozřejmě svým způsobem je a to velice oceňuji, protože jak všichni víme, v dnešní době už bylo vyčerpáno nepřeberné množství témat, a tak vznikají knihy, které se nám mohou tematicky zdát velice podobné. Celý příběh se v podstatě opravdu umírá a zvrací a největší třešničkou na konci je vlastně "happy end".

Velmi milá a čtivá kniha, která čenáře motivuje k plnění svých snů. Jediné, co mě trochu mrzelo bylo to, že jsem už od začátku tušila závěr knihy a ještě před koncem bylo jasné, jak to vlastně skončí.

Napsáno tak mladou rukou a přesto kniha, která je velice pěkná. Neodsuzujte mladé talenty, protože byste se připravili o velmi příjemný příběh plný romantiky a jemnosti. I když tam není nějaká super akční zápletka, je to velmi pohodová kniha, která se hodí pro nenáročné čtenářky, které vyhledávají odpočinek.

Příběh mě moc neuchvátil. Značně propletený rodokmen postav a jejich prapodivné chování.....prostě nic pro mě.

Určitě nejslabší z celé trilogie, přesto se mi četla skvěle a příběh byl rozhodně zajímavější než nějaká nudná hodina Českého jazyku.

Když jsem ji před 3 roky četla byla jsem z ní velmi nadšená. Myslím, že už jsem z toho trochu vyrostla, ale všem puberťačkám vřele doporučuji ;)

Podle mého názoru je tyto kniha pro malé puberťačky jako stvořená. Určitě se hodí právě pro dívky kolem 10 let, které mají rády koně.

Nezbývá než souhlasit s předchozím komentářem, že kniha byla lepší než divadelní ztvárnění. Samozřejmě Bára Hrzánová je nepřekonatelná, ale kniha je kniha ;) Miluji tuhle knihu.

Mission Impossible s nesmrtelným hrdinou v čele, která nikdy nezklame velice akční zápletkou.

Pravděpodobně mi nesedlo téma a celkový děj knihy a tím pádem ho nehodnotím zrovna kladně. Ze strany umělecké je dílo psáno čtivě a velmi dobře, originální zápletka zde nechybí. Ale celkově se mi ten příběh vůbec nelíbil.

Vzhledem k ne tolik okouzlující obálce mě tato kniha velice příjemně překvapila. Pohodový příběh, u kterého člověk moc nemusí přemýšlet. Myslím, že je inspirativní a motivující.

Skutečně nekonečné trápení Belly bylo opravdu k nevydržení až jsem nakonec některé stránky musela i přeskakovat, aby se něco začalo konečně dít. Ano dočkala jsem se.....skoro úplně na konci ;).

I přes spíše negativní komentáře, musím za sebe říci, že se mi kniha celkem líbila. Jejím prostřednictvím jsem mohla nahlédnout do zákulisí a tvorby neproslulé návrhářky, která se snaží probít ve světe plném konkurence. Bylo to pro mě velmi zajímavé a během čtení jsem se vůbec nenudila.

Hladová kniha, která žere váš čas, protože jakmile ji vezmete do ruky, už ji jen tak nepustíte. Skutečně akční a drsný děj, originální téma a hlavně tam není žádný extra-románek hlavních postav, který by utvářel polovinu knihy. Zkrátka všechny skvělé rysy autorka spojila v jednu super knihu.

Kniha mě zaujala už svým přákrásným obalem a samozřejmě velmi překvapila i obsahem. Chvílemi jsem měla pocit, že bych snad na ty hvězdy mohla dosáhnout. Velmi uklidňující čtení, které není moc akční, ale nebude vás nudit.