Monike komentáře u knih
Diky CV jsem se dostala k teto knizce z meho detstvi :-) Ja ji proste miluji a moji kluci chteli kazdy vecer rychle do postylky, abychom mohli cist o pribezich teto sestice deticek.
Klasika! Díky CV a eknihy zdarma jsem se vrátila do doby na střední škole, kdy kniha byla povinnou četbou. Kdo by neznal "U lednice dítě stálo..." nebo "Na topole nad jezerem seděl vodník ...".
Kratke, ale velmi mnoho si i z toho mala muze clovek vzit :-) Diky CV.
Prvni kniha od Dana Browna, kterou jsem cetla a naprosto me uchvatila. Pecka. Tuhleliteraturu jsem si velice oblibila. Diky CV, ze se ke knize po letech vracim.
Super cteni s mymi mrnaty. Hltali kazde slovo a pro me vzpominka na detstvi :-)
Kluci jeli na pánskou jízdu a já si říkám, vždyť mi do výzvy chybí poslední knížka. Tak jsem vlítla do knihovny a říkám, kde jsou novinky z roku 2024 a tato mi padla do oka. Nelituji, četla se sama:-). Díky CV!!!
Díky CV jsem se ke knize dostala po druhé. Poprvé jako povinná četba. Opět nezklamala je to pořád silný příběh jako když jsem ji četla prvně.
Uzasna oddechovka, kterou jsem zhltla za dve odpoledne. Uplne vidim Anicku Polivkovou v hlavni roli. Pecka. Diky CV!
Diky CV a e-kniho zdarma. Moc jsem si cteni uzivala, hlasky a postavy z filmu. Kolarovou a Hanzlika ja muzu.
Za me pecka. Cetla jsem v mladi a diky CV jsem se k ni vratila. Parada.
Díky CV jsem se po dlouhé době ke knize vrátila. Ani nyní nezklamala!
Knihu jsem četla kdysi v rámci povinné četby ve škole a díky CV jsem se k ní vrátila. :-)
Za me kniha velmi pekna. I slzicka ukapla. Je videt rozdil mezi zenami horniku z dob minulych a nedavnych. Kdysi byl hornik nekdo a meli se velmi dobre. V dnesni dobe uz tomu tak neni. Samozrejme vse vykoupeno zdravim a psychikou. Dekuji za krasne poctenicko. Jak jsem se zacetla, musela jsem docist!
Pane Eben "ja Vas zeru". Naprosto pohodova, vtipna kniha ze zivota!!!
Pribehy dvou kulisaku nas provazela vecery stravene v ozdravovne a vsem trem se nam pribehy libily.