mot33 komentáře u knih
Za mě ok. Pořád že odložím ,ale přečtu ještě pár stránek ,a byl konec.
Kniha je o trochu slabší než je u P..... zvykem.Ale druhá povídká je jak má být kratší a má spád.První se mi zdála trochu moc natáhlá.
Tak nevím četlo se mi to hůře,ale cesta přes celou vltavu nakonec zvítězila.Dočteno.
Mohlo to mít o pár stránek míň.Čím dál pokračoval příběh a spěl ke konci tak super gradace.
Krásné kratké povídky z pražské zoo o jejich obyvatelích.Mě se to osobně líbí povídka na dvě tři stránky,ve které j řečeno vše.
Trochu fantasy i historie záchrana piva v obležené Vídni Artuš........ . Jo dobrá kniha která stojí za přečtení.
Pro děti super odychovka před vánoci.
Krásný prázdninový příběh od jezera .Kdo četl tak není co dodat.
Krátké povídky o světě zvířat ,která se potkávají s lidmi a ostatními zvířaty.Za mě ano krátké ,ale hezké.
Super kniha povídek která se táhne světem magie a zanechává za sebou jen mrtvé a spálenou zem.
Dobrá kniha ,ale já jí četl dost dlouho jelikož výpovědi jsou stále stejné ,a člověk to musí chvílku vstřebávat .Ale jinak hodně dobrý kousek.
Ten kombajn byl velký ,tak snad by mohl vlk konečně alespoň málo vyhrát,a ono zas ne.
Klasika vlk opět prohrává tentokrát na vodě.
Super po pár letech jsem si vzal knížku do ruky a opět nezklamala.
U knihy musím říct ,že tolik ilustrací jsem už dlouho neviděl,jinak klasický výběr pohádek ze světa.
Švandrlík to není mohlo to mít o 100 až 200 stránek míň ,ale číst se to nechalo ,vcelku to bylo dobré.