MouBanjerri komentáře u knih
Mnohem lepší než anglické... Miluju duchařské historky, paranormální jevy apod. a Irsko má rozhodně jedny z nejlepších příběhů na tato témata. Hodně mi vyhovovalo, že byla rozdělena na kapitoly podle tématu. Nejvíce mě bavili Banshee, Kočka z Killakee (souvisí s Klubem pekelného ohně) a jezerní příšery. 4,5 hvězdičky, moc pěkná kniha.
Původní příběh mám hodně ráda a jako komiks mě dost potěšil. Úžasný příběh obohacen krásnými ilustracemi. 4,5 hvězdičky
Během večera (a noci) jsem dočetla Kovyho OVŠEM... Co k tomu říct. Ty desítky pocitů, které se u mě při čtení střídaly, ani nejdou popsat. Vůbec jsem nevěděla, co od knížky čekat. Nečetla jsem recenze ani jsem se pořádně nepodívala o čem je, jen jsem věděla, že mám Kovyho ráda a chci si přečíst jeho knížku. A četla se úplně sama! Dojetí, smích, uvědomění, pochopení, zamyšlení... Tahle kniha je opravdu o všem a má všechno. Je mi naprosto jasné, že jsem ji nečetla naposledy. Tolik emocí, zpovědí, historek, fotek, zážitků a zkrátka všeho nemá snad žádná kniha, co jsem kdy četla. Nemůžu dát jinak než pět hvězdiček. Děkuju za tuhle knížku, i když se to nemusí zdát, tak vám tahle kniha může dát hodně a mě hodně dala. Moc děkuju.
Bylo zde pár dobrých historek, ale některé mě opravdu nebavily a myslela jsem, že je ani nedočtu. Proto volím zlatý střed a hodnotím třemi hvězdičkami.
Podrobné hodnocení: Oči 1⭐, Fialové auto 3,5⭐, Památka 4⭐, Tím třetím je jen stín 4⭐, Začarovaný kotlík 3,5⭐, Čekárna 4⭐, A nepřijdeš už více 2,5⭐, Příběh noční ošetřovatelky 5⭐, Tři míle 4,5⭐, Obílené hroby 2⭐, Učitelka v černém 5⭐, Zvláštní příhoda 1⭐, V žádném případě, má milá! 1⭐, Dvojité řízení 5⭐, Hlas Boží 3⭐
Když jsem četla recenze, tak jsem myslela, že jsou přehnaně pozitivní, ale O MŮJ BOŽE... lepší knížku jsem hodně dlouho nečetla. Vtipná, romantická, napínavá, rychlý spád, skvělá zápletka, úžasné postavy... Naprosto geniální kniha a zaslouží si i více než pět hvězdiček. Všichni, co váháte, si jí přečtěte, opravdu to stojí za to.
To bylo tak moc skvělý! Snad ve všem jsem se našla a je to bomba! Otevřená kritika dospívání, sexuality a všeho s ní spojeného naprosto bez obalu. Přečteno během jednoho dne a rozhodně ne naposledy. Pět hvězdiček je naprosto zasloužených. Všem dívkám i ženám tuto knížku moc doporučuji. Každá z nás je totiž tak trochu Ellie Kolstakisová...
Skvělá oddechovka. Rychlé, vtipné, dobrý námět. Přečteno jedním dechem, velmi poutavá. Celou dobu jsem myslela, že jí dám čtyři hvězdičky, ale po geniálním a i dojemném závěru musím dát pět. Kniha je opravdu čtivá a zábavná. Rozhodně doporučuji.
Velmi vtipná, čtivá a ipřímná kniha. I jako šťastně vdaná jsem často přitakávala názorům na muže a jejich chování. Pomsty, které si Suzie připravila, byly velmi vtipné, kreativní a trené. Dost jsem se u knihy zasmála, ale místy byla předvídatelná, proto jí dávám čtyři hvězdičky. Jako oddechové čtení na víkend je skvělá.
Neuvěřitelná kniha popisující příběh dívky zklamané lidmi a životem. Objektivně napsána, plná autentických výpovědí. Velmi poutavá, jen s těží jsem jí dokázala odložit. Roman Cílek rozhodně nezklamal, kniha je neuvěřitelně dobře propracovaná. Nutí k zamyšlení, jak vlatně ungovala, či stále unguje společnost, jak se chová k lidem, kteří jsou její součástí. Jak by Olga Hepnarová dopadla v dnešní době? Uznali by lékaři že je nemocná, nebo by se i dnes musela uchýlit k činu vraždy? Strhující kniha, rozhodně doporučuji.
Naprosto skvěle napsaná kniha! Nutí k zamyšlení nad smyslem života, nad tím co je po smrti a jestli to někdo vůbec ví. Velmi čtivá, úsměvná, nechybí černý humor. Rozhodně se k ní ještě vrátím, všem ji doporučuji.