mpb1913 komentáře u knih
Tak sem přelouskal celou sérii, příběh sice jednoduší a místy dost naivní, ale zabaví. Má tempo a téměř žádná hluchá místa. Pro mě jsou knihy Františka Niedla přííjemný překvapení.
Po trilogii o Tasovi z Boru jsem se pustil do Platnéře. Bohužel Lukáš na králova vrahouna Hynka Tase z Boru nemá, ale to má málokdo.
Taková pohádka pro dospívající chlapce, ale ty vole dobrá!
Komu se líbily první dva díly, bude se líbit i třetí. Kdo u prvních dílů postrádal větší tempo a napětí, nenajde ho ani u třetího.
Řekl bych, že proti prvnímu dílu má už o maličko větší spád.
Není to žádná zběsilá jízda, děj plyne jen pozvolna, ale knížka vás neustále nutí číst dál.
Ani nevím jak se ke mě kniha dostala. Předchozí díly série jsem nečetl, ale v ničem to nevadí. Víkend sem trávil s horečkou v posteli tak sem ji slupnul a nebylo to špatné. Jako oddechovku doporučuji.
Po výborné jedničce, slabší dvojka a ještě slabší trojka. Mám rád reálné romány, ale tomuhle se prostě uvěřit nedá.
Když už jsem si ji koupil, tak sem ji i dočetl. Wilbur je určitě skvělý vypravěč, ale mě prostě ty příběhy ( až na Řeku I) nebaví.
Fakt zajímavá knížka, v době kdy jsem ji dočetl dal bych 5 * bohužel po tom co prasklo Lancovo zobání tak to dost věcí staví do jiné roviny. Přesto skvěle popsáno jak se tvoří strategie na závod či jen etapu, průběh závodu i celkové pozadí cyklistiky.
Skvělá kniha. Přestože Nick popisuje svoje utrpení s Arsenalem ,pořád je to slabej odvar proti tomu co zažíváme mi co fandíme Zbrojovce :-)
Výborná kniha. Povinnost pro každého fanouška NHL. Spousta lidí co má bitkaře za vymaštěný palice by si měla tuto knihu přečíst a určitě by trošku poupravila svůj názor na tyhle zlobivý hochy. Sám Wayne Gretzky přiznal jak důležité bylo mít za zády Dava Semenka.
Zajímavý počin. Plus za to že se autoři pokusili zmapovat tuto subkulturu, z vlastní zkušenosti však můžu říct, že né všechny údaje uváděné v knize jsou přesné. Scéna se navíc samozřejmě vyvíjí a tak i fakta která platila v roce 2004 jsou již dávno pasé.
Smrtí boj nekončí se mi líbil víc než první díl. Určitě stojí za přečtení.
Mám je o chlup radši než první kapsu. Jak nemám Čapka chuť číst, tak povídky můžu.
Přečetl jsem jako školou povinný a hlava mi to nebrala. Číst ji dnes tak ji možná ani nedočtu.
Šel jsem do prvního dílu s tím, že pak se uvidí, no a je rozhodnu. Kresba funguje, seznámení se s postavami povedené a po posledním okně si pokračování musíš koupit.
Má to nápad, tempo, příjemnou kresbu, určitě tě to pobaví.
Můj teprve druhý komiks a vlastně nevím jak se k hodnocení tohoto žánru postavit. Příběh má tempo, je srozumitelný a krásně zakončený, v tomto ohledu na plný počet. Ale já chci, aby se bavily i oči, chci třeba na okamžik vypnout a užívat si krásnou kresbu, což se s ohledem na závažnost a syrovost tématu nedalo úplně očekávat. S grafickým zpracováním jsem tak víceméně vpohodě a třeba od autora ještě něco zkusím.