Mrs.Morgan komentáře u knih
I kdyz jsem čekala víc hororu, tak stejně nemůžu spát u otevřené skříně ;)
Od mistra moje nejoblíbenější kniha. Osvědčilo se mi dělat poznámky ohledně postav.Ten konec bych brala udělaný jinak,ale stejně smekám :)
Nápad města chladu me nadchnul.líbíl se mi propracovany popis postav.ikdyz ke konci me trochu štvala sestra hlavní hrdinky.knizku jsem zhltla rychle,bavila me.ale ten otevřený konec...:)
Vedela jsem co je to za knihu.I jak skonci.dokonce mi lezela i pul roku doma....nakonec jsem ji za den a noc přečetla.co Vam budu povidat,ac se nejedná o "muj" žánr,vryla se mi hluboko do hlavy a casto se k myšlenkám na ni vracim.film mam stazeny,ale mam obavy se na nej podívat,at si neznicim dojem z knihy
Horší nez první díl.Zase pár zajímavých faktů z prostředí márnice.Ale uz me celkem nudilo to rozpolceni Johna,jeho x-te rande,na*ral me s tou kočkou,a opet ten konec...to uz asi bude klasika,slabý no.trochu skoda,takovy zajímavý potenciál to mělo
Zajímavé...prostředí marnice a balzamovani.Zajímavé bylo i sebe-vmimani hlavniho hrdiny-nastaveni pravidel a zákazu.tak jsem se zacetla,ze kdyz se ukázalo,ze vrah je vlastně nadprizerozeny,ze me to fakt naštvalo..no dobře no,docetla jsem to az do naprosto slabého konce.ten byl dle mého fakt nezvladnuty..prý jeste dva díly,tak uvidime.za me trochu zklamani
Vidim to jak dnes...mě 13 let,veřejná knihovna,a ja cervena az na pr***i,kdyz jsem si ji poprvé pujcovala....a ten úplně nový svět o kterém jsem se dočetla :) pak jsem od p.Colins precetla vse co se dá u nás sehnat,ale Šance zůstane nejlepší
Stalo se,ze jsem první videla film,než cetla knihu....a musim říct ze bez filmu bych se asi jen těžko zacetla.nenavist a laska a dokonalost a pomsta...hezky to do sebe zapadalo,az me trochu mrazí jak reálně to vypadá
Dávám plný počet..me to prislo jako naprosto genialne pojaty příběh.se vsemi zvraty.originální.prekvapivy konec.precteno behem jedné noci.moje nejoblíbenější kniha od autorky
Kniha se mi nezdala zas az tak dobrá.prislo mi to spis jako chlubeni necim co k chlubeni prostě neni....ale zustala mi ulozena v paměti,a to uz o něčem svědčí.....a taky uz nemam vycitky (jako ze si nicim jatra)ze si vezmu dva ibalginy,kdyz me boli hlava :) protoze,to co "požil,užil a přežil" hlavni hrdina,je šílené
Tak trochu uz zrecyklovane téma.potesil me navrat k vyšetřovatelce Kate a znamym postavam....jenze...trochu zbytečné mi prislo omylani jejich vztahu.zase tu je spousta postav,u každé povypraveny jeji zivot,az jsem se kolikrát musela vracet o kom se to vlastně mluví.konec jsem trochu tušila,driv nez prislo rozuzleni.ale nakonec to slo
Nenávidim Cynthii.....nicméně,trochu slabší kniha.par zajimavych zvratu.cetla se rychle,ale asi se k ni nikdy nevratim jako treba k Maniakovi
Za mě ma "nejoblíbenější" kniha od autorky.pasáže tak brutální,ze nechápu,jak je mohla popsat žena...docela me bavilo i spojení vice dějových žánrů.....jo...a trochu me mrzí,ze George nemel trochu horší ....hodně horší smrt...
No...námět zajímavý,teoreticky...ale asi to neni tak úplně muj žánr
Čekala jsem trochu vic.Stridaly se pasáže nudy a nadšení.Konec trochu předvídatelny.Nicméně dalo se...