Mruskulka komentáře u knih
Hezké nápady, ale nic pro mě :-)
Se mi ani komentář nechce psát. Hruška vypadá děsně, některé "vychytávky" slouží k tomu, aby zvýšily počet stran...no proletěno a podruhé už knihu určitě neotevřu
Příběhy lidí, se kterými se setkali studenti během svých stáží. Kniha se četla rychle, protože ji doprovázejí fotografie. Některé osudy jsou opravdu smutné a stojí za přemýšlení. Kdybych knihu četla někdy jindy, možná by mne zasáhla více.
Moc krásný, dojemný příběh. Krásně je v něm vyobrazeno, jak je důležitá láska, hlavně ta rodičovská.
Knihu jsem našla zasunutou v mé knihovničce. Je to jednoduché čtení, které mne vůbec nenadchlo. Hlavní hrdinka je bez práce a ani o práci neuvažuje, myslí si snad, že se o ní prostě někdo postará. Příběh i děj je nudný. Určitě bych ji podruhé nečetla.
Příběh Dany se mi velmi líbil a jako žena mi je velmi sympatická. Rozvod a budoucí přátelství se svým bývalým mužem zvládla úžasně, i když to jistě pro ní bylo těžké. Přiznám se, že jsem kašlala na domácnost a hltala každé slovo.
Kniha se mi líbila, sice nic nového nepřinesla, ale účel splnila. Odreagovala mne a nahlédla jsem do Tobiasova vnitra
Film jsem neviděla, takže pro mě byla kniha překvapením :-) Vůbec jsem takový děj nečekala a už vůbec ne takový konec s Tris.
Kniha se mi líbila, dokonce se mi mé podezření z části potvrdilo. Během čtení mi zapadali další a další kousky dohromady. Rozhodně nelituji, že jsem si knihu koupila.
Kniha o trochu slabší než první díl, ale přesto mě pohltil a nemohla jsem se dočkat, až budu mít chvíli čas a do děje se opět ponořím.
Jako první jsem viděla film, ten se mi líbil a konečně došlo i na knihu a jsem nadšená. Takové knihy mám moc ráda, zajímavý děj a jednoduché čtení.
Začátek mě trochu vyděsil, jaký způsobem Defoe psal, ale nakonec mě příběh pohltil a hltala jsem každé slovo. Jen ty pasáže o Bohu mě teda neskutečně vadily. Musím však poděkovat výzvě, protože bez ní bych po téhle knize nesáhla, i když ve škole jsme ji měli jakou povinnou četbu
Celkem jsem se u této knihy pobavila, přece jen je z roku 1996 a ty názory byly jiné :-)
Obsahuje informace, které jsem se chtěla o homeopatikách dozvědět
Nalezen poklad u mé maminky. Tuhle knížku jsem si jako malá holčička četla neustále, nyní ji čtu své dceři. Obrázky souvisí s textem a obrázek vlka je děsivý.
Tuhle knihu jsem našla v knihovničce od tchánovců a na první pohled mne zaujala. Říkala jsem si, že se aspoň něčemu přiučím. Kniha je napsána zajímavě a je čtivá.
Historický román o Anně a Ferdinandovi je krásným příběhem dívky, která se po zkušenosti z dětství nechce zamilovat a ani se vdát. Nakonec si Ferdinanda vzala a zamilovala se. Prožili spolu krásný život, za který mu porodila mnoho dětí. To poslední se ji však stalo osudným.
Neskutečný příběh. Stále mě překvapují ženy, které si s takovým člověkem začnou. Hlavně že to dobře dopadlo