mulder mulder komentáře u knih

Pocit hanby Pocit hanby Linda Castillo

Těším se na další díl.

02.12.2022 5 z 5

Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Jednoduché a rychlé čtení, k tomu krátké kapitoly, to mi vyhovuje. Baví mě komentáře v recenzích, ve kterých si čtenáři stěžují na hlavní postavu, že je nesympatická, chová se divně, ...ale takovou ji autorka přece chtěla mít.

21.06.2022 4 z 5

Ztracené střípky Ztracené střípky Tim Weaver

Čtení každé knížky Tima Weavera byl pro mě svátek. Tato knížka, bez Davida Rakera, byly takové Vánoce bez dárků. Každopádně se těším na další knihu!

21.01.2022 4 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

První polovina knihy mě bavila více než druhá, tam už jsem se začal trochu trápit až mi to bylo líto. Něco se mi na knize hodně líbilo, něco mi dost vadilo, zatím to neumím pojmenovat, asi to chce čas.

03.06.2018 4 z 5

V úkrytu V úkrytu Liz Nugent

Spokojenost. Dobře napsaná kniha, hezky se čte, jen jsem si přál jiný konec.

05.05.2018 5 z 5

Muž z ostrova Lewis Muž z ostrova Lewis Peter May

Moje první kniha tohoto autora, přečtena za dva dny. Hezký příběh, ale předvídatelný, hodně popisný, pro mě zajímavý až od poloviny knihy. Na obalu napsáno "vzrušující thriller", no, nevím... Určitě zkusím další knihu tohoto autora.

12.11.2016 4 z 5

Zamkni poslední dveře Zamkni poslední dveře Riley Sager (p)

Celkem průhledné, ale čtivě a jednoduše napsáno. Spokojenost.

04.08.2022 5 z 5

Obětina Obětina Sharon J. Bolton

Dlouhé a hezké čtení, zápletka komplikovanější na představu, ale zvládnuta slušně:-) Doporučuji.

15.03.2018 5 z 5

Drž se Drž se Harlan Coben

Jako věrný fanoušek Harlana Cobena vřele doporučuji:-)

07.03.2018 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Lehké čtení, možná zbytečně brutální, rádoby šokující, pro čtenáře lákavé s ohledem na vysoké hodnocení knihy.

23.01.2018 4 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Po třech knihách s Martinem Servazem, se kterými jsem byl velmi spokojený, příjemná změna. Kniha se mi četla lehce, bavila mě, 600 stran mi vůbec nevadilo.

01.09.2017 5 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

J. Deaver patří k mým oblíbencům, tentokrát jsem s knížkou trochu bojoval, knihy neodkládám, daleko jsem k tomu neměl, ale dal jsem na radu knížku dočíst. Udělal jsem dobře, po přečtení se změnil celkový dojem z knihy k lepšímu. Začátek knihy jsem musel přečíst ještě jednou, celkově hodnotím jako zvláštní a povedené.

20.06.2017 4 z 5

Přistižen Přistižen Harlan Coben

Harlan Coben to umí:-)

13.06.2017 5 z 5

Němý křik Němý křik Angela Marsons

Mně tato kniha "nesedla", nepocítil jsem napětí, hlavní postavy mě neoslovily, jen závěr knihy byl slušný. Oceňuji obrovskou snahu autorky a podle ohlasů se mnoha lidem kniha líbí, každému čtenáři se zavděčit není možné.

19.01.2017 3 z 5

34 dní 34 dní Anita Waller

Zajímavě rozehraný příběh, u kterého jsem sám nevěděl, jak by mohl skončit k mému potěšení nebo prostě jen skončit. Po přečtení knihy jsem závěr přijal, myslím, že se i autorka musela zapotit. Kniha se čte lehce, hodně dialogů, utíká to samo. Klidně si ji přečtěte:-)

05.02.2019 4 z 5

Ztichlý dům Ztichlý dům Jenny Blackhurst

Hodnotím stejně jako Danago. Povedená prvotina.

20.01.2019 4 z 5

Spálená obloha Spálená obloha Gilly Macmillan

Zpočátku mě kniha trochu nudila, protože autorka pitvala každý detail, zvykl jsem si na to, začalo mě to i bavit, ale závěr knihy mě zklamal. Na prvotinu slušné, paní spisovatelka psát jistě umí, ale bylo to poskládáno tak nějak uměle a na konci snad došly i nápady:-)

27.08.2018 4 z 5

Šestnáctá lež Šestnáctá lež James Patterson

Ptám se sám sebe, jestli se mi líbí více série s Alexem nebo s Lindsay. Líbí se mi více ta, kterou zrovna čtu:-)! Doufám, že má pan James Patterson ještě spoustu nápadů!

29.05.2018 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Opravdu úsporný styl psaní, snaha překvapit čtenáře, ale bez napětí, škoda:-(

13.01.2018 4 z 5

Šest let Šest let Harlan Coben

Moje první zkušenost s tímto autorem. Knížka se čte lehce, zvládl jsem ji za jeden den. Hezky strávená dovolená s knížkou, která měla vše, co očekávám. A děvčata, takhle může milovat jen správný chlap:-)

24.11.2016 5 z 5