myskula komentáře u knih
Jedničku jsem zhltla,tohle jsem dočetla jen se sebezapřením a dokonce jsem přeskakovala.Do trojky se nebudu ani pouštět.
Fantastická kniha.Zanechala ve mně takový dojem,že si ji musím koupit.Doporučuji přečíst každému.
Tahle kniha je napsána stylem s kterým jsem se ještě nesetkala.Přečíst ji do konce vyžaduje velkou psychickou odolnost,zvlášť pokud jste daný námět řešili v reálném životě Vy sami.Závěr mně naprosto odrovnal,asi 2h po dočtení jsem jen seděla a přemýšlela.
Super!!Nevšední téma,bavila mně snad každá stránka.Všem doporučuji.
Začátek velmi dobrý,ale postupně to upadalo do podivných sfér.Závěr byl zvláštní,řekla bych béčkový.Čekala jsem mnohem víc.
Myslím na tu knížku ještě 14 dní po přečtení.Je to nádherný příběh,krásně a čtivě napsané.Nebojím se napsat,že jde o jednu z nejhezčích knih,co jsem kdy četla.Naprosto dokonalá !!
Chtěla jsem dát 4 *,ale závěr to změnil na 3.Celou dobu skvělé tempo,zajímavý příběh,ale závěr překombinovaný,někdy až těžko uvěřitelný.
Zatím autorčina nejslabší kniha.S předchozími třemi se nedá vůbec srovnat.Dočetla jsem jen s velkou námahou a to díky tomu,že jsem hodně přeskakovala.Téma mně absolutně nechytlo,zkrátka bych ji nedoporučila.
Výborná kniha,naprosto originální příběh.Přesto mi některé části přišly trochu rozvleklé.Proto 4 *.
Absolutne mi kniha nesedla.Nedocetla jsem ji,preskakovala stranky.....opravdu bez sympatii praktickz od prvnich momentu.
Svižně napsaná knížka,bez jediného nudného místa,jen jména osob jsou těžce zapamatovatelná.Přiběh taky pěkně vymyšlený.Určitě si přečtu další knížky od autorky.
Naprosto vynikající,zvláštním způsobem napsaná kniha.Totálně perverzní.Myslím,že jsem nic podobného nikdy nečetla.Nezapomenete na ni možná nikdy.
Originální drsný námět,velmi čtivá kniha,bez hluchých míst.Už se těším na další knížky autorky.
Výborná a skvěle originální zápletka,stejně jako první kniha autorky .Doufám,že brzy vyjdou další knížky!!!
Super!!!Četla jsem ji 2 dny a nemohla odložit.Výborná a určitě nápomocná přiručka pro budoucí au-pair.Skvěle napsaná.Doporučuji!
Dobře čtivá,oddechová detektivka,moc se mi líbila a ráda si přečtu další knížky.
Perfektni detektivka,prectena za 2 dny,urcite ji muzu doporucit,obsah si budu pamatovat jeste dlouho.
I kdyz tohle neni muj zanr,kniha je nadherna a cetla jsem ji jednim dechem.Skvele vykreslene postavy a jejich pocity,proste ctete a jste uplne preneseni do doby,kdy se roman odehrava.Vsem vrele doporucuji !!!!
Příběh dobrý,ale podrobný popis i mrknutí oka mně odradil.Knihu jsem nedočetla