myskula komentáře u knih
Výborná oddechová kniha, která zaujme ženy 45+. Jsou v ní pravdivě popsány pocity a příběhy nás již starších. Zážitky s muži ze seznamek přesně sedí a škoda, že jim nebylo věnováno víc prostoru. Osvěžující knížka!
Bohužel nedočteno.Nesedl mi styl vyprávění, příběh má potenciál, ale zkrátka to nešlo.
Kniha i příběh pecka.Otevřete a začnete ....a už Vás nepustí.
Dvě možná rozhodnutí z jedné události,originální téma,aktuální téma,prostě bezvadná knížka.
Spisovatelku mám moc ráda,píše svižně a neotřele a tato kniha mně přitahovala i z důvodu, že ji napsala se svojí dcerou.
Naprosto úžasná kniha,jedna z nejsilnějších které jsem kdy četla.
Všem ji můžu s radostí doporucit,budete na ni po přečtení myslet ještě dlouho.
Četla jsem ji celý den.Moc mně bavila,klasický příběh dnešní doby.Za mně super!!
Bohužel nejsem nadšená,ani spokojená.S první knihou Deset žen se to nedá absolutně srovnat.Zatím odloženo,možná se ke knize vrátím,ale spíše ne.
Moc čtivě napsané,ráda jsem si přečetla o tamní kultuře a stylu života.Za co autorku obdivuji je její zápal pro danou věc,po tolika zklamáních bych to rozhodně vzdala.
Dobrá kniha,má spád a přečetla jsem ji za jediný den.Určitě si ráda přečtu i jiné knížky od této autorky.
Fantastická kniha,kde se dočtete mnohé životní pravdy.Knížku jsem si objednala a musím ji mít prostě doma,chci si ji přečíst znovu.
Kniha se výborně četla,žádná hluchá místa,moc mně to bavilo od začátku do konce.Ráda si přečtu další knížku od autora,která má vyjít na podzim 2017.
nic podobného jsem ještě nečetla,musím říct,že pro mně to bylo absolutně jedinečné a skvělé čtení !!Naprosto vynikající.
Styl Kallentofta je jedinečný a jako od jediného autora jsem přečetla všechny jeho knihy a stále mně baví úžasným způsobem.Sedmý případ má poklidnější tempo,ale knížku jsem nepustila z ruky.
Příběh pěkný,ale já to nedočetla.Totálně mi splývaly časové linie a nedokázala jsem se orientovat ani ve velkém množství postav.
Ani jsem to nedočetla.Jak zde již bylo zmíněno,kniha mi přišla hloupá.Román pro náctileté,pro mně rozhodně ztráta času.
Výborná knížka plná humoru.Zvlášť pokud jste žili v Řecku nebo chodily s Řekem.Za mně 5*.U žádné knihy jsem se tak nenasmála.