nai.ivka komentáře u knih
Nestárnoucí kniha, s kamarádkou jsme se u některých pasáží válely smíchy a dodnes se těším až je zas budu číst, tahle knížka se mi asi nikdy neomrzí.
Tahle knížka opravdu není pro pány, je to roztomile neuvěřitelné.
Pěkná prvotina, zezačátku jsem si říkala jestli to nebude nuda a pak se to rozjelo. Příjemná oddychovka, dokonce jsem se i poučila.
Mám ráda podobnou literaturu, ale tohle nebyla oddechovka, když je to o nás.
Zajímalo by mě co by napsal o téhle době, třeba se dočkám.
Pět hvězdiček je málo. Humor a bohatý jazyk autora, krásná čeština překladatele. Při té záplavě knih, co se dneska valí, na pořádné překlady není čas a to je škoda.
Kdo chtěl, ten věděl dávno před vydáním knihy, dávno před vstupem AB do politiky, protože investigativci přinášeli reportáže. Jeho vládnutí si vyžerou i ti, kteří mu dneska tleskají.
Babičce jsme "sandnerku" doslova trhaly z rukou, musela jsem si ji také pořídit alespoň do poličky.
Moc hezká vtipná knížka, kterou jsem ocenila, i když nejsem kočkomilka. Doporučuji ji jako dárek.
Kategorie Právě čtu je u kuchařky úsměvná :) No ale co jiného mám napsat, když ji beru do rukou průběžně? Nádherná kniha jen pro moje ruce moc těžká a není vázaná, to je její jediné mínus. Bojím se, že z ní budou brzy listy lítat.
pěkný dárek pro fanoušky, zájemce se seznámí se seriálem, velmi se nám líbí
Jedna z mých oblíbených dětských knížek. Podstrkovala jsem ji i mým dětem, nevypadaly tak uchváceně, ale příběhy si pamatují, což mě překvapilo.
Líbily se mi obě části knihy, jak ta první pohádková, tak ta druhá akční ... kolikrát bych si přála, aby tu byl někdo jako Hastrman a aby společenství jako Děti vody měla taky takovou sílu.
Krásná knížka, těším se až ji budeme s dcerkou číst.
Doufám pan Mills ještě napíše nějakou "rappovku". Bavila mě akční oddychovka, bylo méně politiky a více akce.
Boží mlýny mlely a hlavní hrdina přežil, co víc si přát. I dospělý potřebuje pohádky s dobrým koncem.
Zkusím jinou detektivku autora, tahle se mi nečetla dobře.
Stará detektivka, mám je ráda pro atmosféru, nejsou to zbytečné krváky a mají skvělé překlady.