nai.ivka komentáře u knih
Začátek poněkud samožerský.
Ráda se dívám na investigativní pořady, nešlo nevědět o Babišovi, jen to asi někteří lidi vytěsnili.
Váhála jsem mezi 3 a 4 hvězdičkami, ale je to čistě subjektivní. Mám ráda jemnější erotiku. Táhne mě příběh, fajn pohádka pro velké holky.
Dokument, pro mě čtivé a zajímavé téma, i když po přečtení mám trochu depku. Kam všude se hajzlíci dostanou, Mlha až na Hrad.
Nakonec mě zaujala natolik, že si zkusím přečíst i další díl. Hůř se mi do toho dostávalo.
Všude bylo jednu dobu o Zaklínači což mě odrazovalo, nakonec jsem chtěla vědět co na tom lidi mají a musela jsem to celé přečíst jedním tahem. Krásná chytrá pohádka pro velké děti.
Pohádka skončila, jestli by nebylo lepší pokrátit to různé budování a oslavování to nemusím :-)
Beru to prostě jen jako pohádku, která se mi líbí a kterou bych koupila svému dítěti. Oddechovku.
Bavil mě jazyk, smekám před panem překladatelem. Smála jsem se až do první scény násilí, pak mi úsměv zmrznul až do půlky knížky. Kdybych si ji nedala jako bod čtenářské výzvy asi bych ji nedočetla. Je drsná a ten konec, no nechce se mi věřit, že takhle zvrácené dítě vyroste v normálního dospělého.
Kdyby mě nezajímal Alan Turing, tak bych se nedonutila tuhle knížku dočíst. Mám ráda dlouhé knihy i popisy, ale tohle byl pro mě slovní průjem smíchaný s velmi zajímavými částmi o Turingovi a jeho práci. Pro mě překvapivé, když matematika byl můj slabý předmět. Kdyby se ten chlap naučil zhušťovat tak by to snad bylo lepší, při čtení jeho knih ve mě vzrůstá nasranost na autora.
Znala jsem jen film, knížka mě nezklamala. Mám ráda tento typ knih a nebylo v ní nic čím by mě zklamala. Perfektní oddychovka.
Miluju ukecané autory, když se v jejich knihách ještě něco překvapivého děje, tahle mohla 2x skončit ještě před tím než ji autor ukončil, naštěstí ne. Chytrý muž, charismatický, namakaný a vítězný. Tenhle ještě je i něžný. Takhle nějak si představuju tu správnou literaturu pro ženy :-)
Není nad to oživit si historii strhujícím příběhem. Dneska jsem šla spát až k ránu, nemohla jsem se odtrhnout. Jak tu někdo psal, odpustila jsem autorovi tu závěrečnou až neuvěřitelnou pomstičku. Kdyby toho nebylo asi bych měla po dočtení pocit frustrace. Kéž by se vždycky uvařila voda na každou svini nebo kdyby ty boží mlýny opravdu mlely.