nakavusterezou nakavusterezou komentáře u knih

Anatomie skandálu Anatomie skandálu Sarah Vaughan

Super čtení!
Nečekejte žádné nečekané převraty, ale kvalitní čtení, které se zabývá nepříjemným tématem, které se dotýká především žen.

12.11.2018 4 z 5

Srdce mluví Srdce mluví Cleo Wade

Hezká a mile motivující kniha pro mladistvé, která se do dnešní době velmi hodí :)

23.10.2018 3 z 5

Deník moderní jogínky Deník moderní jogínky Šárka Vojáčková Konečná

Kniha mě ve výsledku spíš nebavila než bavila. Byly tam pasáže, které jsem si užívala (vzpomínky do minulosti nebo povídání o životě, který žila v Indii), ale co se týče samotné jógy a všechno s ní spojené ... to není nic pro mě.

Bohužel jsem od knihy čekala trochu něco jiného :(

Ale věřím, že ten, kdo se jógou alespoň troch zabývá a něco o ní ví, čtení si velmi užije.

Kniha je sepsaná krásným jazykem ♥

23.10.2018 2 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Dočetla jsem a nevím, co si o knize mám myslet a jak ji mám hodnotit.

Ten, kdo očekává pokračování prvního dílu Sběratel motýlů, tak bude hořce zklamán. Ten, kdo si knihu chce přečíst jen kvůli skvěle super rychle čtecímu stylu autorky, zklamán nebude. Ale ten, kdo si knihu chce přečíst kvůli jejímu žánru ...eee, to radši ne :) :D

12.10.2018 2 z 5

Taneční studio 2 Taneční studio 2 Béka (p)

Tento díl mě již tolik nebavil, jako díl první.
Ale to bude tím, že komiks jde totálně mimo mojí věkovou kategorii :D

09.10.2018 2 z 5

Drama Drama Raina Telgemeier

Já zkrátka její komiksy miluju ♥ Tento se mi moc líbil a je jeden z těch lepších od paní Rainy :)

05.10.2018 4 z 5

Otevřená zpověď rodiny Prudilů Otevřená zpověď rodiny Prudilů Daniela Kántorová

Za mě rozhodně ne!
Autorka měla zůstat u přispívání na facebook a její webovku, tohle se do knižního světa nehodí :)

14.09.2018 1 z 5

Příběh života: Evoluce Příběh života: Evoluce Fiona Munro

Skvělé, skvělé ♥
Ilustrace nádherné, popisky stručné, ale přesto plné zajímavých informací.

10.09.2018 5 z 5

Bez filtru Bez filtru Kristýna Dolejšová

Kniha splnila to, co slibovala :) I přes to jsem z knihy byla trochu zklamaná, jelikož jsem od toho čekala mnohem víc.

27.08.2018 4 z 5

Jóga nejen pro holky Jóga nejen pro holky Rachel Brathen

Skvělá kniha pro všechny, kdo chtějí s jógou začít ♥

20.08.2018 5 z 5

Ochechule s ukulele Ochechule s ukulele Daniela Fischerová

Pohádky nejen pro malé děti :)
Opravdu zajímavý nápad .. pohádky v provedení rýmovaček. Navíc ty ilustrace? ♥

15.08.2018 4 z 5

Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Musím říct, že předešlé dva díly mě bavily více, ale ....! Zase se mi velmi líbilo povídání na konci knihy, které může pomoct nejen umělci :)

15.08.2018 3 z 5

Malý Mikuláš: původní komiks Malý Mikuláš: původní komiks René Goscinny

Komiksové zpracování knihy, na které jsem vyrůstala.

Vtipné a člověk se u toho zasměje i nahlas :D

04.08.2018 4 z 5

Zámek (komiks) Zámek (komiks) David Zane Mairowitz

Komiks je hezky ilustrovaný, příběh mě zas tolik nezaujal.
Možná je to vhodnější pro čtenáře, kteří již četli normální zpracování Zámku než pro mě, jako pro čtenáře, co četl Zámek poprvé v životě :)

21.07.2018 2 z 5

Nezadaná Nezadaná India Desjardins

Průměrný a vtipný komiks, ve kterém se určitě najde každý dívka a žena :)

19.07.2018 3 z 5

Češi 1989: Jak se stal Havel prezidentem Češi 1989: Jak se stal Havel prezidentem Pavel Kosatík

Nejlepší díl z celé série :)

11.07.2018 4 z 5

Duchové Duchové Raina Telgemeier

Milé čtení, které pohladí po duši každého čtenáře.

Doporučuji všem, co mají špatnou náladu. Zaručuji, že všem se po dočtení nálada zvedne:)

26.06.2018 4 z 5

Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky Elena Favilli

Kniha to je krásná, jak obsahem, tak i doprovodnými ilustracemi.

Nedávám ale plný počet hvězd z toho důvodu, že ač se klaním před každou slečnou a ženou uvedenou v knize, tak mě ne každý příběh bavil :)

17.06.2018 5 z 5

Češi 1952: Jak Gottwald zavraždil Slánského Češi 1952: Jak Gottwald zavraždil Slánského Pavel Kosatík

Opravdu krásné ilustrace, děj byl pro mě takový nijaký :)

13.06.2018 2 z 5

Češi 1948: Jak se KSČ chopila moci Češi 1948: Jak se KSČ chopila moci Pavel Kosatík

Jelikož o této problematice nevím zas tolik, jako o předchozích tématech, čtení mě trochu nudilo. I přes to jsem ale získala informace, které mi danou situaci dovysvětlily a ujasnily :)

09.06.2018 2 z 5