Neby Neby komentáře u knih

Satanská bible Satanská bible Howard Stanton Levey

Nez tohle cist bezte si radsi zaplavat.

28.07.2013

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Nádherná kniha. Mimochodem, není jen o komunismu. Je o lidských stínech.

Debordelizace hlavy Debordelizace hlavy Ivo Toman

Kniha plácá páté přes deváté, skáče k tématu na téma a to bez souvislosti a logiky.....................fakt ne, diky. Díky Bohu, měl jsem jen pujcenou. Proč češi neumí psát v tomhle odvětví,až na čestné výjimky........ ...nevím

30.12.2013

Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

Kultovní záležitost. Čte se sama. Přečteno několikrat.

24.07.2013 5 z 5

1984 1984 George Orwell (p)

Nadčasová kniha. Pan Orwell by se asi divil, jak se některé proroctví vyplnují. A nemusí to být v komunismu.

Tažení v Rusku 1941-1945 Tažení v Rusku 1941-1945 Léon Degrelle

Pane Bože. Dva dny jsem na to myslel, co jsem četl. Velice silna kniha. Nebudu soudit,

30.12.2013 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

kam až dnešní čtěnář klesl? CO bude příště? Klepy z metra nebo Výkřiky opilců z hospody U hrocha?

21.09.2013

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kdyby Vám něco podobneho vyprávěl známý soused, budete uraženi a pohlížet na něj jako na perverzu, ale proto že je to kniha bestseller psana ženou je to trhák. Prolistoval jsem a fakt..ne

26.07.2013

Nick Cave - The Birthday Party a další legendární dobrodružství Nick Cave - The Birthday Party a další legendární dobrodružství Robert Brokenmouth

Má cesta k Nickovi. Otevřeně bez příkras. Po dočtění této knihy jsem si uvědomil, že kdo má talent, vždy ho projeví, i kdyby měl sedět za mřížemi policjení stanice za fet. Pravda ,někoho by tato životní dráha zlomila, Cavovi pomohal uzrát a transformovat všechnu bolest do opravdové hudby. Věříte mu. A hlavně nikdy nad nikým nelámat hůl. Pán Buh se muze uculovat. Mise pokračuje.

09.08.2013 5 z 5

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Kdybyste vyzpovídali nějakého úchyla ve vašem okolí, bude to mozná zajimavejsi a usetrite. A kdyz ho pozvete na panaka zbyde vam jeste na zakusek. PS NEvím proč bych měl platit a věnovat čas na uchylneho představy jakesi ženy, když takových lidí je na tisíce.

27.07.2013

Malé dějiny Jethro Tull – prvních třicet let Malé dějiny Jethro Tull – prvních třicet let David Rees

BIBLE pro milovníky JT. Povinnost. Některé kapitoly mohl autor více rozepsat. např o nahráváni desky Passion Play /1973/ nebo Thick as a brick. /1971/ Dát větší prostor o vzniku písní. je vidět, že autor je fanda JT. Každá kapitola dýchá láskou ke skupině. Čte se plavba po klidném jezeře.

27.07.2013 5 z 5

Smrt ve středu Smrt ve středu Petr Hájek

Škoda papíru, barvy. Je neobyčejné jak se někdy plýtvá. Časem, prostředky...........

26.07.2013

Alenka z planety Země Alenka z planety Země Kir Bulyčov (p)

Kniha, která se čte pořád dokola a pokaždé rozvine pocity již kdysi prožite z četby. Nadhera I pokračování. Já ji měl radši než Neznalka :)

Solaris Solaris Stanisław Lem

Četl jsem jako jedenáctiletý, dodneška si pamatuju ten pocit. Uchvatné. Pro mě zboření žánrů. A jedna z nejemotivnjěších knih vůbec.

King Ink King Ink Nick Cave

Pouze slova nestačí. nastěstí máme hudbu, cítění. I tak. Zážitek.

09.08.2013 4 z 5

Nová země – Objevte v sobě smysl života Nová země – Objevte v sobě smysl života Eckhart Tolle

Jen bych poopravil. Eckhart nežije bez ega. Snaží se. Člověk bez ega žít nemůže. Kniha je krásná, plná moudra, které je vlastně v nás přirozeně uloženo. Některé myšlenky jsem četl u Mella, jiné zas u Krishnamurtiho .Plný počet . Inspirativní čtení.:)

24.07.2013 4 z 5

A uzřela oslice anděla A uzřela oslice anděla Nick Cave

Kniha která vystihuje cloveka v jeho nádherné duši i v jeho výkalech. Kříženec zvířete a ducha. Pln protikladů prostě člověk je. Plný počet.

Korán Korán neznámý - neuveden

Nevěřím, neoslovila. Otazka je jestli tyhle knihy se daj vubec nejak oznamkovat. Beru knihu jako soubor legend, bájí,mýtů. Známkovat raději nebudu. Nedočetl sem. Nesdilim nazor , že co je dlouho v oběhu a věří tomu hodně lidí musi být pravda, cekam jeste na Bibli mimozemskou.

28.07.2013

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Další nastavovaná kaše?

26.07.2013

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

jedním dechem. přecteno jednim dnem.