NemmamSlov NemmamSlov komentáře u knih

Odplata 1 - Země prokletých Odplata 1 - Země prokletých Jan Hlávka

Tak pan Hlavka sa znovu ukazal. Jedine co sa na toto povedat je proste BOMBA. Aj ked preferujem viac technologicke svety, tak pred tymto pribehom som zatajoval dych. Pan Hlavka patri medzi elitu JFK spisovatol ako pan Prochazka a Zamboch. Charakter Johna trafil na jednicku proste obetavy a humorny. Rozdelenie do 2 casti clovek len uvita. :)

Pašeráci v oblacích Pašeráci v oblacích Vlado Ríša

Mame tu noveho spisovatela serie JFK. Myslienka zaujimava, dostali sme sa do doby kde John este nebol, ale aj tak tomu nieco chybalo. Charakter Johna a Vegy mi nejak nesedeli. Pribeh sa vliekol a cloveka niektore pasaze doslova uspavali. Urcite neodpisujem styl pana Risu fanusik lietadiel a vojny si tu nieco najde, ale bohuzial ja nie.

08.05.2017 3 z 5

Věk mloků Věk mloků Karolina Francová

V prvej chvili som nevedel co si o tomto pribehu mam mysliet. Nikita sa mi zdala miestami strasne hlupa, nerozhodna a trosku zaujata proti Johnovi, ktroy jej napriek svojim problemom aj tak pomohol v nudzi. Napad bol celkom zaujimavy. Koniec ma prekvapil a strasne ma zaujima ako sa to s Nikitou posunie dalej. Tak tiez sa mi pacil koniec poviedky, kde sme sa dozvedeli nieco nove o X-Hawkovi.

08.05.2017 4 z 5

Prokletí Legendy - Hra gentlemanů Prokletí Legendy - Hra gentlemanů Miroslav Žamboch

Konecne tu mame poriadnu scifi cast. Do pribehu sa zapaja aj Boorman, ktory aj na priek pokrocilej technologii sveta nezaostava a snazi sa Johnovi pomoct zastavit dalsie X-Hawksove plany. Zamboch sa perfektne nadviazal na Tomasa Nemca, ktory tento pribeh nacrtol. Koniec cloveku doslova vyrazi dych. Ako fanusik scifi u mna tato cast za 5.

Prokletí legendy - Dámská hra Prokletí legendy - Dámská hra Miroslav Žamboch

Tak v tejto knizke budete hladat Johna Kovara asi zbytocne, lebo pan Zamboch tu venoval svoj cas damam v EF. Dozvedame sa tu zase nieco o Andreinom tajuplnom zivote. Samozrejme hlavnou temou je zistit kto sa tak usilovne snazi odstranit Johna v EF.

Stín legendy Stín legendy Tomáš Němec

Konecne tu mame velky skok do hi-tech sveta, kde bol John Kovar deportovany. Pre mna osobne to bola od Tomasa Nemca este vacsia pecka ako Chladna hra. Dej sice dost jednoduchy, lahko si ho clovek domyslal, ale aj tak to nestratilo na kvalite. Pre mna lepsia 4.

Podhoubí smrti Podhoubí smrti Jiří W. Procházka

Tak po Jeruzalemskom masakry tu mame dalsi diel, ktory nam napisal pan Prochazka. Hubarom by sa urcite tato cast pacila, lebo o takych mega obrovskych hubach sa im moze iba zdat. Prochazkov humor tu tak tiez nechyba, rychle citatelna a zaujimavy koniec. Vedel by som si to predstavit aj dlhsie. :)

08.05.2017 5 z 5

Jeruzalémský masakr motorovou pilou Jeruzalémský masakr motorovou pilou Ondřej Neff

Na to, ako mi dalo zabrat ziskat tuto knihu, tak som bol z tejto casti dost sklamany. Cakal som od tejto knizky omnoho viac, napad nebol zly. Papez rozkrajany motorovou pilou a zachranovanie samotneho Jezisa Krista s agentom 007, uz len tie to veci stoja za to aby si to clovek precital. Ale aj tak sa mi to citalo tazko, bojoval som z tou to castou aby som ju vobec docital.

08.05.2017 3 z 5

Kalibr .45 Kalibr .45 Petr Schink

Zaujimavy pribeh na styl westernu. Zaciatok som mal riadne tazky z touto knizkou. Do pribehu som sa vzil az niekde v polovici. Zaujimavy koniec nova postava pomocnika von Wondera je tiez celkom zaujimava. Johna celkom vystihol, nechybala ani akcia a aj srandovne hlasky nechybaju.

Hořící andělé Hořící andělé Miroslav Žamboch

Tak ze pokracovanie Zambochoveho dvojdielu. Musim povedat ze jednotka sa mi viac pacila, ale aj tato cast ma svoju vysoku uroven. Nahananie vzducholodi mi pripadalo miestom zdlhave, dalo by sa to aj skratit, aby sa clovek nenudil.

Se smrtí v zádech Se smrtí v zádech Miroslav Žamboch

Dalsi strhujuci pribeh. Pan Zamboch nam ukazuje ze dokaze napisat skoro cokolvek. Prva cast tohto pribehu cloveka doslova pohlti. Precitane som to mal za jeden den a hned som sa musel pustit do druhej knizky. Tejto knizke sa neda dat menej ako za 5*.

Chladná hra Chladná hra Tomáš Němec

Tak ze pana Tomasa Nemca mozme povazovat za toho spisovatela, ktory sa do pribehu JFK trafil. Konecne tu mame paralerny svet v buducnosti aj ked hi-tech technologiu tu clovek nenajde. Pribeh sa odohrava v dobe ladovej, ktoru si ludia sposobili sami. Pribeh je lahko citatelny a humor mu nechyba. Bez problemov u mna za 4.

Armády nesmrtelných Armády nesmrtelných Miroslav Žamboch

Jednoznacne mozem povedat, ze spolupraca pana Zambocha a pana Prochazku nie je na skodu. Aj tento krat nam tu pripravila tato dvojka strhujuci pribeh vo fantasy svete, kde v spolupraci s Rabbi Lowom sa snazi JFK zastavit X-Hawkovu terakotovu armadu. Pribeh je chytlavy a nechybaju mu humorne a napinave sceny. Tato cast je jedna z tych lahko citatelnych. Tato cast si zasluzi 4*.

07.05.2017 4 z 5

Meč a tomahawk Meč a tomahawk Miroslav Žamboch

Myslienka nebola zla, vikingovia a John preplavaju ocean na novy kontinent aby naviazali vstahy s indianmi, ale aj v tomto svete sa John stretava s problemami. V tejti casti sa John snazi zistit co najviac o nakaze, ktora necakane nastala v tomto svete a este k tomu sa niekto pokusa sabotovat vikingsku vypravu. Ale aj tak mam pocit ze tato cast bola o dost slabsia ako 2. cast JFK.

07.05.2017 3 z 5

Není krve bez ohně Není krve bez ohně Miroslav Žamboch

Tak tento napad panovi Prochazkovi a panovi Zambochovi teda vysiel. Napad vojny u Slavkova, kde sa pan JFK, Vincent a Andrea stretnu s Napoleonom a pomahaju mu vyhrat vojnu, pretoze X-Hawk mal co sa tyka vyhercu vojny svoje plany. Tejto casti urcite nechyba akcia, humor a skvela dejova postupnost. A kto si nevie predstavit v Napoleonovej vojne zelezneho draka, tak tu mu to pan Vega nazorne ukaze. :)

06.05.2017 5 z 5

Seržant Seržant Miroslav Žamboch

Ako kazda kniha pana Zambocha, aj tato malo celkom charakteristicky dej, akcia, sex a dobrodruzstvo urcite nepostrada. Spojenie magie a vojenskej discipliny bolo zaujimave. Avsak, zaporna postava bola lahko precitatelna od zaciatku som vedel kto je Lancelotov nepriatel. Zo zaveru som bol sklamany dufal som iny koniec, ale to len podla mojho nazoru, kazdy podla svojej chute. Tak tiez Lancelot mi pripadal take dvojca Johna Kovare, kto necital tak sa dozvie v knizkach JFK. Samozrejme ako zatial vsetky knihy od pana Zambocha co som zatial cital, odporucam precitat. :)

05.05.2017 4 z 5

Hitman Hitman Miroslav Žamboch

Tak ze co sa tyka JFK tak celkom zaujimave citanie. Pribeh celko chytlavy, akcia a krv tak tiez nechyba ako je to u knihach pana Zambocha normalka. Zaujimave by bolo keby sa Framon Dotchi stretol s Johnom Kovarom, snad to v buducnosti uvidime. V knizke som si tak tiez myslel ze prvu nakladacku dostal od Franka Boormana, ale to som sa milil a spoilerovat nejdem tak prijemne citanie. Co sa tyka JFK jedna z tych lepsich. Odporucam precitat. :)

04.05.2017 4 z 5

Famfrpál v průběhu věků Famfrpál v průběhu věků Kennilworthy Whisp (p)

Knizka je skvely doplnok k Harrymu Potterovi, kazdy fanusik tohto sveta by si to mal urcite precitat. Knizka nezabere vela casu. Take relax citanie. :)

02.05.2017 4 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Po precitani tmy, ma druhe Karikove dielo co som vzal do ruky este viac sklamalo. Koncu som vobec nepochopil a mam pocit ze sam autor nevie niekedy co pise. Je pravda ze clovek mal zimomriavky na chrbte, ale ze by sa clovek bal tak urcite nie. Jedine co ma zaujalo je ako autor spojil svoj dej s pribehom ruskych studentov, ktory umreli za zvlastnych okolnosti pri vystupe na horu Cholat Sjachyl v pohori Ural v roku 1959. :(

02.05.2017 1 z 5

Tma Tma Jozef Karika

Bola to moja prva kniha od pana Kariku.....zo zaciatku bola dost zaujimava potom sa clovek zacal trosku stracat, miestami sa to zbytocne pretahovalo a koniec bol az prilis sokujuci, bohuzial ale z negativnej stranky .... davam tomu slabu 3 :/

02.05.2017 3 z 5