Nessta Nessta komentáře u knih

Tma Tma Jozef Karika

Upřímně nechápu ty záporné komentáře. Knížka byla napínavá od začátku až do konce. Ano, je to nejslabší že všech Karikových knih, ale to vůbec neznamená, že je špatná. Jen laťka je nastavená proklatě vysoko...

02.03.2019 5 z 5

Strach Strach Jozef Karika

Za mě plný počet hvězdiček. Přestože jsem četla až po Trhlině, rozhodně jsem nebyla zklamaná. Byla to parádní jízda, napětí hned od začátku a konec famózní.

23.01.2019 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Mě osobně kniha naprosto pohltila. Možná díky tomu, že jsem ani na chvíli neuvěřila v onen "pravdivý příběh" a četla ji tedy pouze jako fiktivní a skvěle vystavený příběh. Napětí je postupně dávkováno a na konci graduje do šíleného konce. Přečteno za dva dny, nemohla jsem se odtrhnout.

13.01.2019 5 z 5

Poslední nádech Poslední nádech Lucy Clarke

Mě to až zoufale nebavilo. Naprosto předvídatelný děj, předvídatelná i ta romantika, hrdinka neschopná se postarat sama o sebe. Dočetla jsem poctivě až do konce, ale žádný zázrak se nekonal. Dvě hvězdy jen za slibný rozjezd..

16.10.2018 2 z 5

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Mnoho povyku pro nic....

12.09.2018 3 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Skvěle napsaná detektivka. Ale opravdu je nutné takhle podrobně rozepisovat muka umírající oběti? Na můj vkus se autor až příliš vyžíval v co nejdrastičtějším popisování brutálních praktik vraha, působilo to zbytečně bulvárně, pro děj to nemělo prakticky žádný význam. Škoda, jinak bych dala plný počet hvězdiček. A po další knížce tohoto autora už nesáhnu.

12.09.2018 4 z 5

Velké maličkosti Velké maličkosti Jodi Picoult

Mrzí mě to, ale celé to bylo jedno velké klišé ve stylu hollywoodské kinematografie. Škoda, knížka je psaná hezky, dobře se čte a děj se svižně posouvá dopředu. Stále jsem doufala, že mě konec nějak příjmně překvapí, bohužel tenhle konec tomu jen nasadil "korunu". Těžko věřit, že stejná autorka napsala i výtečnou Vypravečku....

21.08.2018 2 z 5

Žila jsem s oddaným komunistou: Československo – můj osud 1934–1968 Žila jsem s oddaným komunistou: Československo – můj osud 1934–1968 Žo Langerová

Silné, upřímné, autentické. Co dodat? Hlavně se poučit a neopakovat!

17.04.2018 5 z 5

Abája Abája Michel Rauch

Asi bych měla hlavní hrdinku litovat, ale nedokázala jsem to. Hloupá, naivní, nepoučitelná... Svou nezodpovědností nechala tolik let ubližovat nejen sobě (za což si ostatně může sama), ale hlavně svým dětem. A nakonec jí z té její kaše museli pomáhat ostatní a ještě nasazovat svoje krky. Ne, tahle "matka roku" ve mě soucit nevzbuzuje. Knížka je napsaná čtivě, ale mě osobně vnitřně rozčilovala.

22.10.2017 2 z 5