netopýrek1985 komentáře u knih
Panebože to snad ne. Brečím jak malá holka. Neuvěřitelný příběh nemám vůbec co říct
No tak ten konec jsem vůbec nečekala, že to bude až takhle. Lottie je prostě fajn. Někdy protivná, starostlivá, lidská mám jí celkem ráda a fandím kdyby to s Boydem šlo. No budu se těšit na další díl a na další osudy postav.
Opět spokojenost. Sice tentokrát zase jenom Stein a Jaroš. Parádní jízda jako každý díl.
Nemám co říct moc krásný příběh. Úplně mě pohltil. Opravdu místama strach i napětí. Prostě super.
Opět hezky napsané. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Kim se mi začíná jako vyšetřovatelka líbit
Opět mě nezklamala. Bylo to rychle přečtené a autorka se hodně zaměřuje na děti a to jak jsou snadno zranitelné
Dobrý příběh a ten konec takhle jsem ho nečekala. Opravdu bych nemohla být detektiv. Četla se sama a rychle.
Opět nezklamal. Já prostě tohoto autora miluju. To byla zase taková jízda. Prostě super. Nečekala jsem takový konec. Super no
No a to jsem si myslela, že je Jurek mrtvý. Pro mě další povedený díl. Neuvěřitelné příběhy hlavních postav ale bylo mi moc líto Ságy a doufám, že je v pořádku. Kepler mě překvapuje je super
Tak a další spisovatel, který mi přirostl k srdci a budu si muset přečíst všechny knihy. Tohle byla jízda
No to byla zase jízda. Není možný aby hlavní postava Lottie měla takovou smůlu. To není možný, ale fandím ji. Doufám, že jí to s Boydem třeba vyjde. Těším se na další příběh
Ty jo jsem si říkala, že nevím co to bude a ono ejhle. Moc příjemně se četla a i rychle. Uvidíme jaký bude další díl.
Ty jo další povedený příběh a tentokrét že severského prostředí. Ty jo paráda.
Ach jo skončila má moc srdcová sága. Naštěstí vše mezi Jarošem, Stainem i Barbaričem dopadlo dobře a doufám, že pa Červenák napíše aspoň ještě další díl. K této sérii se určitě vrátím.
Opět jsem nemohla od knihy utéct. Další skvělý příběh, který mě pohltil.
No teda. Ten konec tam se to střídalo kdo je vrah a jak to je. Musím říct že se četla teda úplně sama. Já byla spokojená.
No asi další úspěšná série. Četla se úplně sama za mě spokojenost
Opět zase povedený díl akorát jsem ukápla slzu kvůli Petrovi. Myslela jsem, že to dopadne dobře. Těším se na další díl.