netopýrek1985 netopýrek1985 komentáře u knih

Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Opět pohodovka jsem se i zasmála.

06.04.2023 4 z 5

Její třešničky Její třešničky Penelope Bloom

Tak takhle dlouho jsem se u knížky nezasmála za mě super a oddechovka

05.04.2023 4 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Tak a další spisovatel, který mi přirostl k srdci a budu si muset přečíst všechny knihy. Tohle byla jízda

04.04.2023 4 z 5

Ticho ve tmě Ticho ve tmě Darcy Coates

Jů to byla jízda. Moc se mi série líbila a Dorran s Clare mi udělali velikou radost

31.03.2023 5 z 5

Šepot v mlze Šepot v mlze Darcy Coates

Moc moc se rychle se čte už jdu na poslední díl a už ne nemůžu dočkat jak to dopadne.

27.03.2023 5 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Tento autor opravdu nezklame. Parádní jízda.

22.03.2023 5 z 5

Výkřiky v temnotě Výkřiky v temnotě Darcy Coates

Jů to byla jízda. Opravdu se to čte rychle. Zatím jsem ráda, že Clare a Dorran zatím žijou a už se těším na další díl

16.03.2023 5 z 5

Nebezpečná místa Nebezpečná místa Patricia Gibney

No to byla zase jízda. Není možný aby hlavní postava Lottie měla takovou smůlu. To není možný, ale fandím ji. Doufám, že jí to s Boydem třeba vyjde. Těším se na další příběh

10.03.2023 5 z 5

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Páni to byla jízda. Jen aby to mezi Clare a Dorrianem dopadlo dobře.

06.03.2023 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

No tak takový konec jsem teda nečekala.

03.03.2023 4 z 5

Bretaňské poměry Bretaňské poměry Jean-Luc Bannalec (p)

Ty jo jsem si říkala, že nevím co to bude a ono ejhle. Moc příjemně se četla a i rychle. Uvidíme jaký bude další díl.

28.02.2023 4 z 5

Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Asi samostatný příběh bez Bergman, ale moc napínavé. Moc se mi líbil děj a ta minulost. Za mě super.

26.02.2023 5 z 5

Stará tajemství Stará tajemství Patricia Gibney

No tak ten konec jsem vůbec nečekala, že to bude až takhle. Lottie je prostě fajn. Někdy protivná, starostlivá, lidská mám jí celkem ráda a fandím kdyby to s Boydem šlo. No budu se těšit na další díl a na další osudy postav.

23.02.2023 5 z 5

Ohnivý sloup Ohnivý sloup Ken Follett

Páni to byla jízda. Bylo to moc krásný. Měla jsem strach, že mě to bavit nebude. Ty tlustý bichle, ale páni. Opravdu to stálo za to je přečíst

18.02.2023 5 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Taková pěkná oddychovka. Všechno dobře dopadlo, ale největší radost mi udělala Elizabeth. Budu se těšit na další příběh.

07.02.2023 4 z 5

Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Ježíš to byla taková nádhera. To prostředí a zase nějaké postavy a jejich osudy. Merthin a Caris. Nebo Gwenda. A zase to prostředí a ta doba no nádhera

01.02.2023 5 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Další povedený příběh. Jen mě fascinuje detektivka Lottie.

16.01.2023 5 z 5

Ostrov šedých mnichů Ostrov šedých mnichů Michaela Klevisová

Zase povedený příběh tak už mi chybí poslední knížka od této autorky. Škoda no líbili se mi moc její příběhy.

11.01.2023 4 z 5

Pilíře země Pilíře země Ken Follett

Moc moc krásný příběh a to prostředí. Ani si nedokážu představit jak se takhle žilo. Jak fungovala spravedlnost. Až mi běhal mráz po celém těle.

09.01.2023 5 z 5

Sherlock Holmes a Ztracená závěť Sherlock Holmes a Ztracená závěť George Mann