NicaCola komentáře u knih
Oddechovka, od které jsem čekala přesně to, co jsem dostala :)
Jojo je prostě Jojo! Mám doma od ní všechny knížky a skoro všechny jsem četla. Nádherné příběhy, které se Vám zaručeně dostanou pod kůži:)
Knihu jsem si koupila, protože mě zaujala obálka. Až v průběhu děje jsem pochopila, co doopravdy naznačuje. Příběh nebyl špatný... zakázaná láska, YoungAdult, magie... ale něco tomu chybělo. Spousta věcí mi nebyla jasná, některé věci byly málo vysvětlené.
Uuuuf, tak tohle byla jízda! Strašně se mi líbilo, jak autor knihu vyprávěl... nebo spíš, nechal vyprávět třetí osobu. Kniha má jen tři kapitoly, což vůbec není na škodu... nechcete ji odložit!
Líbily se mi také výroky v knize, jako například: "Kurvafix, taková situace v opuštěné osadě někde v zasraných horách je k posrání! "
Za mě rozhodně jedna z nejlepších knih, kterou jsem letos četla! A teď jdu pustit film na Netflixu :-)
Kniha se necetla špatně, ale byla tam na můj vkus spousta předvídatelných části.
Čekala jsem, že to bude vtipný... Čekala jsem, že se budu smát... Bohužel
Kniha nebyla špatná, rozhodně bych se podívala na film, kdyby se příběh natočil:) hrozně mě štvala hlavní hrdinka, ke konci se mi vyprávění táhlo.
Kniha se četla opravdu moc dobře. Pokud Vás baví svět čarodějnic, upírů a starých Bohů, tak určitě povinně přečíst! Nechybí ani úžasný milostný trojúhelník :-)
Kniha se mi velice dobře četla, i jsem se chvílemi fakt upřímně nasmála. Mám ráda tento styl humoru. Ale myslím, že úplně poslední kapitola (epilog) mohla být vynechaná. Každopádně už se těším na film, který prý bude dle slov samotného autora, ještě lepší než kniha :)
Přečetla jsem si komentáře pode mnou a všechno už tady bylo řečeno. Prostě NEVÁHEJTE... tohle si musíte přečíst!!!!
Moje hodnocení: 1000*
Kniha má určitě zajímavý nápad. Ale několikrát jsem mela chuť stránky přeskočit a od začátku jsem tušila, jak kniha skončí...
Moje první kniha od Františka Kotlety s myslím, že určitě ne poslední;-)
Jednu hvězdičku ubírám za šíleně uplakanou, vystrasenou hlavní hrdinku. Její chování mi lezlo krkem. Druhou hvězdu musím dát pryč za předvídatelný, nudný příběh. V prvním díle jsem se občas zasmála, ale tady vůbec nic. Ale na příběh Jane se moc těším...tam to bude určitě super;)
Osobně musím uznat, že tahle série má fakt super děj. Příběh hrozně rychle utíká. Co mi trošku vadí, tak je fakt, že se v knize objevuje moc postav, které nemáte pořádně čas si zamilovat. I přesto dávám 5 hvězdiček a těším se na další díl:)
Jedna z nejhezčích knih, co jsem zatím od této spisovatelky četla.
Kniha mě zaujala svým nápadem a obálkou. Byla jsem hrozně zvědavá, co se s obyvateli městečka stalo...a nebyla jsem se závěrem zklamaná:) jednu hvězdičku ubírám za postavy v knize, které mi vůbec nebyly sympatické