Nickyheat komentáře u knih
Knihy Lisy Regan kupují automaticky, a ani teď mě čtení nezklamalo. Příběh o Gretchen,člence Josiina týmu byl skvělý
Bernard Minier nikdy nezklame... hrůzostrašný začátek a kniha dále pokračuje ve stejném duchu, nemohla jsem se od ní odtrhnout
Skvělá detektivka, jen jsem musela chvílemi přestat číst. Jsem zvyklá na hodně, ale tohle bylo silné kafe. Když si uvědomil, že autor je bývalý policista, a příběh se zřejmě opravdu stal, jde po mně hrůza
neuvěřitelné, jak jeden okamžik může zamíchat život tolika lidem...kniha plná napětí od začátku až do konce, naprosto skvělé čtení
Stefan Ahnehm plodí knihy jak na běžícím pásu...a nikdy nezklame...je to super čtení
Velmi jsem se na knihu těšila, ale po přečtení jsem byla dost zklamaná - když už od půlky vím, kdo je vrah, štve mě to
napínavé a zamotané od začátku do konce - super čtivo
Thriller napínavý od začátku do konce - nemohla jsem přestat číst
3. díl ze série byl tedy nejslabší...moc jsem se na něj těšila a po přeštení jsem byla dost zklamaná
Gilly Macmillan se zlepšuje knihu od knihy - tohle bylo hodně dobré
strašně jsem se těšila na další pokračování, ale přitom, jak vím, jak jsou autoři dobří - viz. seriál Most - tohle bylo trochu slabší
Angela Marsons se zlepšuje s každou další knihou...nemohla jsem prostě přestat číst
Zvláštní kniha, super nadupany a napínavý začátek, zvraty na každé strane
Modelky, tajný klub, slavné modelky nalezeny mrtvé, sériový vrah...fakt silné kafe...přečteno jedním dechem...vůbec jsem se nemohla odtrhnout
Kniha krutá a přitom tak láskyplná...kromě toho,že jsem to přečetla jedním dechem...úžasné čtení
Nejhorší na obsahu této knihy je, že to co se stalo, je zcela reálné každý den a všude...a jak moc jsme závislí na elektřině...kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem
Situace kdy se z pouhého zlodějíčka stává vrah na útěku...kniha drsná tak,že ji člověk nemůže odložit, protože prostě musí vědět, jak to dopadne