nicole1990 nicole1990 komentáře u knih

Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Muslimské peklo – Skutečný příběh české ženy a její dcerky Iva Karlíková

Skvělá knížka stojí za přečtení a všechny holky by si ji měli povinně přečíst, aby je to odradilo od takového vztahu. Opravdu měla Iva velké štěstí, že to nedopadlo pro ni a dcerku tragicky.

13.07.2019 5 z 5

Odložený život: Skutečný příběh osvětimské knihovnice Odložený život: Skutečný příběh osvětimské knihovnice Dita Krausová

Čekala jsem víc popisu z doby holocaustu, ale jinak se to četlo skvěle dozvěděla jsem se hodně i o životě po válce. Dávám plný počet hvězd

09.07.2019 5 z 5

Arabská krev Arabská krev Tanya Valko

Opět super knížka i když tentokrát hodně o válce v Libyji.

05.07.2019 5 z 5

Arabská dcera Arabská dcera Tanya Valko

První díl se mi líbil víc tohle bylo hlavně už podle názvu o Miriam, která žila s babičkou a tetou Malikou. Miriam si toho na svůj věk prožije dost. Nakonec to skončí dobře setká se konečně s matkou. Líbilo se mi jak se chovala babička Nadja. V ostatních knížkach o arabských zemích byli ty matky na straně synů tady se mi líbilo, že Nadja se zastávala Dory a před Miriam, která o rodičích moc nevěděla nikdy její matku nepomlouvala. Jdu se vrhnout na poslední díl arabská krev tak snad se bude taky líbit.

27.06.2019 5 z 5

Arabská žena Arabská žena Tanya Valko

Poučná knížka o tom jak to funguje v muslimském světě a že je blbost myslet si že život s muslimem je lehký mělo by to být jako varování pro všechny holky, co se zblazni do muslima. Jdu si přečíst i zbývající dva díly.

21.06.2019 5 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Opět síla přečteno během chvilky nejde prostě odložit. Musela jsem vědět jak to dopadne. Vrah mě teda překvapil a to hodně. Musím říct, že jsem kolikrát měla sto chutí knížku odložit jelikož vraždy byli hodně morbidní a vrah byl vždy krok před policii. Nejvíc mě stejně dostalo čím si prošel ten malý kluk to pro mě bylo nejhorší u toho jsem brečela. Když je v tom malé dítě to je pro mě hrozne.

13.06.2019 5 z 5

Dívky beze jména Dívky beze jména Martha Hall Kelly

Hodně drsne čtení jako vše z té doby

11.06.2019 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Ze začátku trvalo než jsem se začetla pak to bylo docela dobré. Akorát ten závěr jsem moc nepochopila.

31.05.2019 3 z 5

Červený adresář Červený adresář Sofia Lundberg

Krásný a zároveň tak smutný příběh, fakt jsem přes slzy neviděla. Fakt mě dlouho knížka tak nedostala jako zrovna červený adresář.

16.05.2019 5 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Nebylo to špatné, ale konec hodně otevřený to mi přišlo hodně useknute
čekala jsem víc. Mít takové dítě tak jsem asi v blázinci přišla mi zezacatku jak posedlá čekala jsem třeba že to bude spíš horor. Bylo to pro mě spíš zklamání čekala jsem, že to bude lepší.

14.05.2019 2 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Hodně povedené

07.05.2019 5 z 5

Dokonalá přítelkyně Dokonalá přítelkyně Karen Hamilton

Knížka mohla obsahovat klidně min stránek jinak nebyla špatná.

25.04.2019 3 z 5

Zloba Zloba Chris Carter

Celou dobu napínave a hodně tajemství z Robertova života se odhalilo.

19.04.2019 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Opět napínave Chrise Cartera se nejde nabažit a nejde přečíst číst dokud není konec. Popravy hodně drsne. A vrah vždy krok před policii. Kdyby se dalo dát víc než pět hvězd tak je dám jelikož Cartera je nejlepší spisovatel detektivek. Všude jeho knížky doporučuji.

08.04.2019 5 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Super čtení. Napětí knížce nechybělo. Byla mi sympatická i Marni i vyšetřovatel Frank. Komplic vraha mi byl jasný skoro hned.

01.04.2019 5 z 5

Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Chvíli trvalo než jsem se začetla, ale jsem ráda, že jsem knížku neodlozila. Byla napínavá a plná zvratu i když místy docela předvídatelné.

26.03.2019 3 z 5

Veselí Veselí Radka Třeštíková

Krásně a vtipně napsané. Mě se knížka líbila byla plná humoru takže jsem se dost nasmala a zároveň i smutná.

22.03.2019 5 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

dobrá detektivka.

16.03.2019 5 z 5

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Skvělá knížka. Hodně smutný příběh

11.03.2019 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Moc krásný příběh mám ráda příběhy Louisy Clarkové bylo by fajn,kdyby bylo ještě nějaké pokračování. Za mě super užasně čtivé

06.03.2019 5 z 5