nicole1990 komentáře u knih
Byla zdlouhavá a četla jsem i lepší. Chtěla jsem vědět jak to dopadne.
Knížek z války jsem přečetla hodně nejvíc teda o koncentračních táborech o atentátu na Heydricha je to moje první přečtena knížka a četla se jedním dechem. Popisovani mučení jsem fakt nedávala, co vše museli vydržet. Hlavně Ata Moravec to co udělali jemu to jsem přes slzy neviděla. Jednoznačně hodně silna knížka a vše bylo napsané tak jak se to opravdu stalo žádné vymysli. Určitě doporučuji a měl by si ji přečíst každý aspoň by si pak lidi vážili života a toho v jaké žijeme době.
Krásná knížka jen závěr mě překvapil. Viděla jsem i film. Krásně napsané jen škoda, že nebyl happy end.
Hodne depresivní kniha. Ta matka byla na ránu bylo mi Báry fakt líto. A ten konec ten mě teda fakt dostal, takový konec jsem nečekala.
Strašně krásně napsaná knížka snad se mi líbila i víc než slavik. Hlavně to mělo nádherný konec až slzicka ukapla.
Dobrá hororová knížka jen mi přišlo, že má otevřený konec
skvělá knížka každá knížka od autorky byla super. Nemůžu říct,že by se mi nějaká líbila víc a jiná mín. Za mě plný počet hvězd. Doufám,že brzy výjde další knížka od paní autorky. Jediné,co bych vytkla je otevřený konec ten jsem čekala trošku jiný.
Wau tak to byla opravdu jízda od začátku skvělé . Opičák teda nestačí překvapovat. Jen jsem čekala,že tam bude víc o matce .
Taková jednoduchá romantika podruhé bych ji už nečetla nijak mě neoslovila.
Naprosto super moje první a určitě ne poslední knížka od Keplera
Kniha mě dostala. Četla jsem hodně knih o holocaustu, ale tahle byla skvěle napsaná. Nešlo přestat číst. Hlavně se mi líbilo protínani minulosti s budoucnosti.
Super čtení zajímavý příběh akorát jsem čekala, že se dozvím, kdo je teda zavraždil což jsem se nedozvěděla je tam spíš spousta teorii a asi na čtenáři aby si vybral tu správnou. Smrt Djatlovovy expedice bude navždy záhadou.