nikca3882 komentáře u knih
Jsem zvědavá, jak se to cele rozlouskne... Aby člověk měl hned všechny dily u sebe
Autorka má jedinečný styl psaní. Občas je to až moc zvrhle.. Ale když si na to člověk zvykne, příběh oceni.
Pokračování série, nemůžu se rozhodnout jestli lepší než Bishop s Maddison..
Zvraceny příběh, člověk se nikdy nenudi a neví, co má čekat. Hlavne, ze to dopadlo, jak nejlepe ke situaci mohlo
Nechápavě jsem koukala na konec. Jako vážně takový konec? Spíše jako žádný nebo moc rychlý? Jsem dost zklamaná...
Příběh pěkný, zajímavý nápad, ale jak píší i ostatní... Za polovinou už jsem doufala v konec.
Těšila jsem se na pokračování příběhu... ale musela jsem se hodně přemáhat, abych ji dočetla. Pořád jsem ji odkládala, protože jsem jen čekala kdy to praskne... a ten konec? Málem mě zabil :D
Začátek mi dal opravdu zabrat... Ale poté se příběh neuvěřitelně rozeběhl a já nemohla knihu odložit. Super kniha, krásné čtení :)
Styl psaní je jiný než jsem normálně zvyklá číst... Ale super příběh, originální, poutavý, zajímavý.. a mohla bych pokračovat dál :D. Vrhám se na další díl :)
Dostala jsem k vánocům 4 díl. Potom co jsem ho přečetla, jsem si řekla COŽE? Na to konto jsem si koupila předešlé díly... a vyděsilo mě hodnocení hned této první knihy :D. Takže s kritikou jsem začala číst a překvapilo mě to. Popsala bych tuto knihu hodně slovy, ale "ZAJÍMAVÉ" bylo první, co mě napadlo.
Zaujal mě hlavně autorčin styl psaní.
Za mě dobrý příběh, hezky se to četlo. Až na ten otevřený konec...
Očekávala jsem od dalšího dílu víc než jsem měla, předchozí 3 díly jsem přečetla jedním dechem, ale tuto knihu jsem se 2x přemlouvala přečíst a zastavila jsem se vždy u první kapitoly.