Nikcasmej Nikcasmej komentáře u knih

O láske O láske kolektiv autorů

Nádherné citáty, které potěší v radosti a podpoří, když to potřebujeme.

15.01.2018 5 z 5

Hackněte svůj život Hackněte svůj život Monika Nevolová

Určitě nějaké tipy a "vychytávky" použiji. Nelituji, že jsem knihu četla, opravdu některé ty vychytávky se prostě hodí. :)

15.01.2018 4 z 5

Nikolina cesta Nikolina cesta Michaela Fišarová

Jedna z nejlepších knih jaké jsem četla! Kniha mě překvapila, dojala, rozbila srdce a slepila ho dohromady. Doporučuji bez ohledu na věk a pohlaví. :)

15.01.2018 5 z 5

Divá Bára a jiné povídky (Karla / Pan učitel) Divá Bára a jiné povídky (Karla / Pan učitel) Božena Němcová

Tuto knihu jsem četla kvůli povinné četbě, a protože ji zároveň mohu použít do čtenářské výzvy 2018. Líbila se mi a myslím, že by si ji měl přečíst za život každý (v jakémkoliv vydání). :)

13.01.2018 3 z 5

Nikdy neříkej navždy Nikdy neříkej navždy Ali Cronin

Četla jsem všechny tři navazující knihy a podle mého názoru je tato kniha z nich nejlepší. :)

13.01.2018 4 z 5

Zášť Zášť Lisa Jane Smith

Kniha se mi líbila více než její předchozí knihy. Napinavé, zajímavé a čtivé.

13.01.2018 4 z 5

Som idealista Som idealista kolektiv autorů

Mám ráda citáty, proto jsem si táké tuto knížečku koupila. Je malinká a vejde se skoro kamkoliv. Citáty v ní se mi líbily. Doporučuji :)

29.12.2017 5 z 5

Probuzení Probuzení Lisa Jane Smith

Potom, co jsem viděla seriál, jsem se rozhodla začít číst i knihy "Upíří deníky". Kniha je jednoduchá a oddechová. Děj je úplně jiný než seriál. První díl této knihy se mi líbíl, ale čekala jsem trochu víc, proto knihu hodnotím pouze jednou hvězdičkou. Druhý díl této série už se mi líbil a začíná se rozvíjet. Proto doporučuji si knihy této série přečíst. :)

29.12.2017 1 z 5

Jak to mají holky Jak to mají holky Lauren Saft

Kniha mě zaujala anotací a obálkou. Když jsem však knihu četla, tak nemůžu říct, že by se mi děj nelíbil, ale nějáké scény byly podle mě přehnané až nudné. Ten kdo si knihu nepřečte nic neztratí.

29.12.2017 3 z 5

Uvnitř mé hlavy: Co když jsem si tě vymyslela? Uvnitř mé hlavy: Co když jsem si tě vymyslela? Francesca Zappia

Kniha mě zaujala né jen svojí krásnou obálkou, ale i nádherným příběhem. Kniha vás dokáže vtáhnout do děje. Doporučuji. :)

29.12.2017 5 z 5

Jednou ano, dvakrát ne Jednou ano, dvakrát ne Cylin Busby

Po přečtení se kniha stala jednou z nejoblíbenějších knih, jaké jsem četla. Krásný a dojemný děj. Nemohla jsem se od knihy odvrátit. Rozhodně doporučuji!

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Kniha mě příjemně překvapila. Čekala jsem, že dopadne stějně jako každá romantická kniha. Opak je pravdou, čtivá a dojemná kniha vás pohltí! Doporučuji.

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Nejlepší kniha od J.G.! Děj opravdu vtáhne čtenáře do světa Hazel Grace. Nádherně napsaná a chytne každého. :)

28.12.2017 4 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Skvělá knížka. Po přečtení této knihy jsem se podívala i na filmové zpracovaní a musím říct, že kniha je mnohem mnohem lepší!! (Tak jak to bývá u většiny) Rozhodně doporučuji knihu před filmem (né-li se na film nedívat, hrozně věcí chybí a dopadne jinak než kniha!), knížka je čtivá jako většina od J.G..

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Nádherná kniha! Děj je chytlavý a knížka je velmi čtivá, kniha mě dojala a ukáplo i pár slz. Bohůžel příjde mi, že od části "POTOM" začala být kniha trochu nudná, ale konec se mi i tak líbil.
Knihu doporučuji. :)

28.12.2017 3 z 5

Dopisy na konec světa Dopisy na konec světa Ava Dellaira

Po pravdě kvůli špatné recenzi mé kamarádky jsem se bála číst tuto knihu. Naštěstí jsem si jí i tak koupila a kniha opravdu stojí za to! Jedna z nejlepších knížek jakou jsem četla! :) Určitě doporučuji, v knize naleznete snad vše. Knížka je čtivá a napsaná zajímavou formou dopisů. Přečíst se dá klidně za den. :)

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Ze začátku mě kniha trochu nudila, ale zhruba uprostřed mě kniha chytla a konec byl opravdu dobrý. Kniha stojí za to, ikdyž se zpočátku možná budete nudit stejně jako já. Knihu doporučuji J. M. opět nezklamala. :)

Co je šeptem... Co je šeptem... Ali Cronin

Čekala jsem trochu víc, ale zase nemůžu říct, že by se mi kniha nelíbila.

30.04.2017 3 z 5