nikol2178 nikol2178 komentáře u knih

Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Úžasná kniha, super příběh. Určitě mi to nepřipomínalo Stmívání, jedině tím milostným trojúhelníkem, ale jinak to s tím nemá nic společného. Hlavní hrdinka mi sedla už od začátku a měla jsem pocit, že jsme stejné, úplně stejně bych se totiž rozhodovala v krizových situacích já. Příběh mě pohltil a četla jsem jedním dechem. Beru si druhý díl a jdu na něj. :-)

02.07.2016 5 z 5

Mrazivé ticho Mrazivé ticho Wulf Dorn

Pěkná kniha. :-)

29.06.2016 5 z 5

Cinder Cinder Marissa Meyer

Nádherná kniha, příběh mě úplně pohltil, hrozně moc jsem věřila v Cinder a její osud, mám tuto hrdinku a celou knihu jako nejoblíbenější, těším se na další díl, který si přečtu :-)

04.04.2016 5 z 5

V údolí lišek V údolí lišek Charlotte Link

Z počátku mě kniha moc nezaujala, ale pak jsem byla nemocná a dala jsem se opravdu do ,,pořádného" čtení :D Kniha byla úžasná, líbilo se propojení mezi hlavními postavami a jejich osudy, úplně jsem začala padat do děje, jak jsem knihu četla rychleji a rychleji, tak mě víc a víc pohlcovala. Určitě si ji někdy přečtu znovu. :)

29.03.2016 5 z 5

Třetí hrob přímo před nosem Třetí hrob přímo před nosem Darynda Jones

Úžasná kniha, akorát mi tam chyběl větší projev Reyese, ale jinak byla kniha úžasná, pobrečela jsem si a hlavně jsem se hodně nasmála. :D :) Těším se na další díly :)

26.02.2016 5 z 5

Měl to být hezký život Měl to být hezký život Andrea Coddington

Skvělá kniha, ale konec byl trochu smutný :(

21.02.2016 5 z 5

Sapphique Sapphique Catherine Fisher

Začátek mě moc nezaujal, ale pak už jsem knihu četla jedním dechem. :)

07.02.2016 4 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Úžasná kniha, která se hodí v období Vánoc... :) Nádherné příběhy a po dlouhé době jsem si přečetla nějaký lehčí příběh. :) Zbožňuji Johna Greena :)

06.01.2016 5 z 5

Setkání o Vánocích Setkání o Vánocích Abby Clements

Krásná kniha, nádherně mi navodila vánoční atmosféru. :)
Tato spisovatelka mě vždy dokáže zaujmout. Moc jsem si oblíbila Laurii a Milly. Úžasná kniha! :)

30.12.2015 5 z 5

Panenka Panenka Mo Hayder

Kniha byla super, splnila moje očekávání. Hned v první kapitole jsem se pěkně bála :D Líbil se mi konec. Kniha byla moc hezky ukončená a těším se na další knihy od Mo Hayder! :)

29.11.2015 5 z 5

Skrytá Skrytá Kristin Cast

Tuto sérii mám ráda už od počátku... Zůstanu ji věrná až do konce :) Zase další perfektní díl :) Těším se na další!

14.11.2015 5 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Kniha byla absolutně úžasná, byla ještě lepší než Selekce a jakmile jsem se do ní jednou začetla, tak jsem se nemohla odtrhnout, měla jsem jí přečtenou prakticky hned a docela mě to šokovalo. Jsem pomalejší čtenář, ale u této knihy to o mně neplatilo! Mám moc ráda Americu a Maxona, moc si přeji, aby byli nakonec spolu. Aspena nemám ráda, protože vždy nějakým způsobem brání Americe rozhodnout se pro Maxona. Ostatní dívky z Elity nemusím, ale je to takové oživení v příběhu. Král si to u mě hodně pohoršil, je krutý, a to co dělá Maxonovi mi připadá hrozné.
Knihu jsem si zamilovala a moc se těším až si přečtu další díl: První! :)

27.09.2015 5 z 5

Smrtící vlna Smrtící vlna Philippa Gregory

Kniha mě oproti prvnímu dílu moc zklamala, nebavilo mě to. A to mě moc mrzi, protože první díl se mi moc líbil :( ;)

26.09.2015 3 z 5

Království Království Amanda Stevens

Úžasný díl, možná i o trochu lepší než ten první... :)
Líbila se mi postava Thanea Ashera, byl úžasný a jsem zvědavá na další díl! :)

09.09.2015 5 z 5

Zmrzlinové sedmé nebe Zmrzlinové sedmé nebe Abby Clements

Super oddechovka na léto, moc jsem si oblíbila hlavní hrdinky! :)

08.07.2015 5 z 5

První hrob napravo První hrob napravo Darynda Jones

První třetina knihy se mi četla pomaleji, ale do druhé třetiny jsem se začetla a nemohla jsem přestat! Úžasná kniha a moc se těším, až si přečtu druhý díl. :)

29.06.2015 5 z 5

Gravitace Gravitace Tess Gerritsen

Kniha byla hodně zajímavá, ale v jednu chvíli mi přišlo, že se děj moc neposouvá dopředu, tak jsem knihu na nějakou dobu odložila, a když jsem se k ní vrátila, tak jsem ji přečetla přímo na jeden zátah! Knihu si už asi znovu nepřečtu, ale doporučuji ji ostatním, kdo mají rádi Sci-fi, můj šálek kávy to úplně není, ale užila jsem si to :)

01.05.2015 4 z 5

Inkarceron Inkarceron Catherine Fisher

Kniha je super, mám ráda i Keira!

30.03.2015 5 z 5

Past Past Lauren DeStefano

Absolutně úžasná kniha, dechberoucí, strhující... :) Příběh se mi moc líbil, ale do první poloviny jsem měla pocit, že čtu Selekci... Kniha měla podobný námět, akorát v jiné době. Ale kniha byla tak dokonalá, že na ni nechci ani nic najít. Doporučuji si ji přečíst! Dokonce bych ji mohla porovnat s Hunger Games a možná bych mohla i říct, že byla lepší a nebo je to na stejno. :) Těším se na další díl, ale mrzí mě, že nevyjde v češtině třetí díl. :(

12.03.2015 5 z 5

Kacíř a čarodějka Kacíř a čarodějka Philippa Gregory

Kniha byla moc pěkná, dobře se mi četla a neočekávala jsem od ní víc nebo míň, byla to pro mě taková oddechovka s trochou napětí. :) Hlavně jsem si oblíbila Isoldu a Ishraq! Určitě si přečtu druhý díl a moc se na něj těším.

27.02.2015 5 z 5