NikolaJ. NikolaJ. komentáře u knih

Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Alina se sice chovala podivně, ale za mě to bylo o kousek lepší než první díl... Navíc se tady objevuje Nikolaj :D

23.03.2021 4 z 5

Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Knihu jsem četla znovu po dvou letech. Tehdy mě vůbec nebavila a když jsem před rokem četla Království popela, tak jsem ji rovnou vynechala. Byla to chyba, protože mi potom spousta věcí nedávala smysl. Teď jsem si dávala rereading celé série a ač se mi do toho nechtělo, přečetla jsem si i Věž úsvitu. Ale tentokrát jsem se dokázala začít a zamilovala jsem si postavy Yrene a Nesryn. Takže nakonec jsem změnila názor a dávám čtyři hvězdičky, protože na pět to zase úplně nemá.

16.03.2021 4 z 5

Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Stanislav Rudolf

je fajn

Jsme všichni sněhové vločky? Jsme všichni sněhové vločky? Holly Bourne

Skvělá knížka, která sice pojednává o vážném tématu, ale u které se chvílemi budete smát na celé kolo :)

30.12.2021 5 z 5

Všechny stránky Amelie Všechny stránky Amelie Ashley Schumacher

Měla jsem celkem vysoká očekávání a musím říct, že jsem na začátku byla trochu otrávená, protože se mi to zdálo hrozně předvídatelné a nepřišlo mi, že by se má očekávání naplňovala. Ale zhruba od poloviny jsem se začala zamilovávat a asi třikrát jsem propukla v pláč - jednou ale štěstím! Můžu rozhodně doporučit a i když se občas dalo předvídat, co se stane, je tam samozřejmě dost zvratů, které čtenář nečeká.

21.12.2021 5 z 5

Jeden z nás je na řadě Jeden z nás je na řadě Karen M. McManus

Knihu jsem přečetla během jednoho dne, prostě jsem ji nedokázala odložit na delší dobu. První díl se mi svým způsobem líbil víc, ale i tady jsou skvělé postavy a je to teda fakt čtivé :D

12.09.2021 5 z 5

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Nádherná mám je všechny tři půjčené z knihovny a konec téhle je moc fajn

25.09.2016

Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Je to super kniha, všechny při díly! Asi je má nejoblíbenější. Agáta Sofii věřit neměla, ale Sofie se postarala o hlavní zápletku. Líbí se mi názvy jejich předmětů:Hnusifikace, komunikace se zvířaty, historie hrdinů atd. :-)

08.08.2016 5 z 5

Cesta do středu Země Cesta do středu Země Jules Verne

Celkem dobrá

26.03.2016

Myš dobré naděje Myš dobré naděje Stanislav Rudolf

všechny knihy od Rudolfa jsou fajn

Znamení Blíženců Znamení Blíženců Lenka Lanczová

četla jsem jí tisíckrát je fakt dobrá

Nad lidské síly Nad lidské síly Zoe Kelvedon

je fajn

Záchranná mise Záchranná mise Kathy Helidoniotis

Prý je tu Prí.
To se mi líbilo

01.02.2016

Pouta důvěry Pouta důvěry Lauren Brooke (p)

Mně se ta kniha líbila díky tomu,že se Amy zamiluje a protože jsem blázen do koní!

Takhle to končí Takhle to končí Kathleen MacMahon

Knížku jsem si vybrala náhodně v knihovně kvůli názvu a byl to dle mého prostě takový slabší průměr... Jediné, co mi neleze z hlavy, je to, jak tam tak dvakrát zmiňovali, že házela psa přes zeď? Jsem z toho upřímně zmatená :D

01.02.2022 2 z 5

Ovšem Ovšem Karel Kovy Kovář (p)

Ke knížce jsem se vrátila po asi třech letech a musím říct, že se mi líbila asi ještě více, než když jsem ji četla poprvé. Kovyho styl psaní je mi moc sympatický a připadá mi neuveritelně čtivý. Smála jsem se a dojímala, dokonce jsem si i něco odnesla. Spousta věcí se změnila, ale Kovy je pořád ten můj nejoblíbenější youtuber, jakým byl jak před třemi, tak i před osmi lety.

12.12.2021 5 z 5

Holky odnikud Holky odnikud Amy Reed

Knížka zpracovává vážné téma, je dobře napsaná a čtivá. Přečetla jsem ji během jednoho dne, protože jsem se od ní prostě nedokázala odtrhnout. Při čtení jsem pociťovala smutek a vztek, ale musím říct, že u některých vtipů hlavních hrdinek jsem se i upřímně zasmála. Bavila mě zvlášť postava Erin, ale ani Rosina a Grace nebyly špatné. Za mě jsou Holky odnikud jednou z knih, nad kterými jsem se opravdu mohla zamyslet a které mi něco daly.

31.10.2021 5 z 5

Drakie Drakie Sophie Jordan

ted čtu třetí díl, tahle série je prostě super. Fandím Jacindě a Willovi!!

03.12.2016

Jaká je Will Jaká je Will Conti Giulia

V knihovně jsem našla všechny z této série, ale zrovna moji oblíbenou Will ne!

11.08.2016

Poslední navěky Poslední navěky Soman Chainani

Bylo mi líto, když Agátina matka zemřela, skoro jsem brečela. Škoda, že je to asi poslední díl!
Agátě proti Sofii fandím

08.08.2016 5 z 5