Nikolča komentáře u knih
Moc pěkná kniha. Ze začátku jsem si myslela, že mě moc nezaujme, ale po pár stránkách jsem ji začala hltat a přečetla jsem ji jedním dechem.
Pěkná kniha. Líbí se mi některé názory Kevina Costnera. Je tam i pár vět k zamyšlení.
Hezká kniha. Takové oddychové čtení. Občas je hodně smutná, když chlapec ztrácí přátele, ale vždy se mu podaří zase se postavit na nohy a jít dál.
Musím říct, že je to poprvé co se mi film líbil více než kniha. Je to hezká knížka to nenamítám, ale myslím si že film je o hodně hezčí.
Je až neuvěřitelné čemu všemu jsou lidé schopni uvěřit.
Ze začátku jsem vůbec netušila o čem ta knížka bude a pak z toho vznikl tak dojemný příběh... Strašně mě toho chlapce bylo líto. Ale jinak pěkná kniha.
Nádherná kniha. Ze začátku jsem ji četla v klidu, pomalu, ale pak mě totálně vtáhla do děje a nemohla jsem se od ní odrhnout. :)
Pěkná kniha. Zajímavé vyobrazení toho jaky dopad měla válka na obyčejné lidi.
Hezké čtení i třeba do autobusu, když chcete něco lehkého do tašky a něco pěkně čtivého.
Moc se mi tato kniha líbila. Vůbec jsem nečekala že mě tak zaujme, ale pomalu jsem se od ní nemohla odtrhnout. Rozhodně si ji ještě někdy přečtu.
Moc krásná kniha, všem ji doporučuju. Akorát mě štve jak se jim napovedl film, mně se vůbec nelíbí.
Moc pěkná kniha, četla se jedním dechem. Chtěla bych se podívat na filmové zpracování.
Moc pěkná knížka a hlavně ty obrázky jsou úžasné.
Mě tato kniha moc nenadchla. Přišlo mi že autor smíchal až moc fantazie do jedné knihy. Dá se to přečíst není to nijak hrozné, ale nejspíš bych tuto knihu nikomu nedoporučila.
Moc pěkná kniha. Viděla jsem i film a obojí se mi líbilo i když ve filmu něco pozměnily. Určitě si ji ještě někdy přečtu.
Moc krásná kniha. Vůbec jsem nečekla že mě takhle dostane. Je úžasné co všechno se dá vyčíst mezi řádky.
Tato knížka se mi líbila a ten konec mě teda opravdu hodně překvapil. Nevěřila bych, že dokážou lidé být takhle manipulativní.