Nikyna8 Nikyna8 komentáře u knih

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Velice silná kniha od které se nedá odtrhnout. Krásná zároveň smutná, dechberoucí, plná emocí síly,lásky.....

28.05.2019 5 z 5

Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

,,,Úžasná,,, jedním slovem,
jsem plná emocí.Nádherná kniha.

21.01.2018 5 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

Další krásné počteníčko,knihy od této spisovatelky jsou všechny skvělé.

17.11.2017 5 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Knížka krásná,čte se moc hezky na konci knížky jsem si pobrečela,do poslední chvíle jsem nevěřila v dobrý konec, ale stal se.Byla jsem ráda, že mohu začít číst hned druhý díl, čtu jedním dechem.

15.07.2015 5 z 5

Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

Nádherná knížka od které jsem se nemohla utrhnout, napětí láska … Silný příběh z mafianského prostředí,opravdu doporučuji přečíst.

13.05.2022 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Romantická odechovka četla se moc hezky. Napětí, láska, dobrodružství, sex vše v knížce najdete. Stojí za přečtení.

14.04.2022 5 z 5

Milovaný soused Milovaný soused Penelope Ward

Autorka opět nezklamala moc krásný příběh i na slzičky došlo.

30.03.2022 5 z 5

Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Opět autorky nesklamaly, nádherná knížka, nemohla jsem se odtrhnout. Pohodová romantická knížka.

30.09.2021 5 z 5

Láska online Láska online Penelope Ward

Kniha mi pohltila a já četla četla a četla, nádherná kniha plná citů, lásky i slzičky káply. Opravdu stojí za přečtení.

04.05.2020 5 z 5

Rockový risk Rockový risk Kylie Scott

přečteno jedním dechem, nádherná kniha

03.04.2019 5 z 5

Hora mezi námi Hora mezi námi Charles Martin

Krásný příběh, statečnost, zoufalství, bolest, romantika.A ten konec mi dostal.

26.02.2018 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Nádherná kniha,nemohla jsem se od ní odtrhnout.

15.10.2017 5 z 5

Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Potřebovala jsem odechovku a tu jsem dostala. Romantická pohádka, mě se moc líbila. Četla se sama vrhám se na druhý díl.

19.03.2024 5 z 5

Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Přečteno tlačili mi to číst a číst, hltáte co bude dál, sama jsem zvědavá, hned se vrhám na druhý díl.Určitě stojí za přečtení

20.02.2024 5 z 5

Nelituju ničeho Nelituju ničeho Colleen Hoover

Další knížka od této spisovatelky, od které se nemůžete odtrhnout.Plná emocí jak to Colleen Hooverove umí.

10.10.2023 5 z 5

Hořím pro tebe Hořím pro tebe J. T. Geissinger

Přesně tohle jsem pro mne v tuto dobu potřebovala, romantické čtení, velice čtivé napínavé až do konce. Doporučuji přečíst, do knížky se začtete a nemůžete skončit budete se usmívat i na slzičky dojde.
Ihned otvírám druhý díl.

25.05.2023 5 z 5

Pan Pracháč Pan Pracháč Vi Keeland

Obě autorky mám ráda ,knížka opět nezklamala, vtipné, romantické, napínavé. Četla se krásně. Kniha u které vypnete a jen čtete.

08.01.2022 5 z 5

Bez závazků Bez závazků Vi Keeland

Autorka opět nezklamala, krásná čtivá kniha, nechybělo jí vůbec nic. Přišlo i na slzy. Četla se skvěle. Stoprocentně doporučuji.

14.11.2021 5 z 5

Na vlásku Na vlásku Lucy Score

Moc krásná kniha, přečetla jsem. Ji jedním dechem. Obě hlavní postavy byli úžasný, vytáhli vás do děje. Romantické vtipne odpočinkové čtení. Těším se na další knihu od této spisovatelky.

30.05.2021 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Další pěkná kniha od tohoto spisovatele.

08.11.2019 5 z 5