noki2
![Pavouk Pavouk](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499029/pavouk-gN6-499029.jpeg?v=1657794580)
Tak zatím poslední díl byl napínavý až do konce. Docela hororový děj. Někdy jsem před spaním dokonce audoknihu vypnula, abych neměla děsivé sny.. Ale za mě spokojenost.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Pohřbené kosti Pohřbené kosti](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500929/pohrbene-kosti-nQD-500929.jpg?v=1661332989)
Každým dalším dílem jsem víc a víc spokojená. První díly byly slabší. Tento příběh byl výborný napnutá jsem byla až do konce. Ovšem nechápala jsem Noahovo chování vůči Josie, Vždyť je taky policista a ví jaké jsou postupy při vyšetřování. Občas mě to hodně rozčilovalo. Jeho sestra byla ještě horší. Pokud jde o Jitku Ježkovou, tak čtení audioknih v jejím případě je slabší průměr.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Tichý pláč Tichý pláč](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510839/tichy-plac-Kon-510839.jpg?v=1676026337)
Od prvního dílu jsem si nebyla jistá, pomalu mě ale Josie vtahovala do svých příběhů a tento zatím poslední odposlouchaný byl zřejmě nejlepší. Napínavý příběh, patřičně zamotaný a emotivní. Jako vždy si Josie poradila a poslední 2 hodiny jsem poslouchala jak při práci doma, tak po cestě do zaměstnání. V tomto dílu nebylo mnoho ze soukromí Josie, ale uvidíme dál. Každopádně tento díl série doporučuji a budu se těšit na další.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Vražedná temnota Vražedná temnota](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521603/vrazedna-temnota-MRs-521603.jpg?v=1692984669)
Tento díl série byl hodně zajímavý, zamotaný a a velice se dotkl i Josie samotné. Závěr dílu byl hodně ze soukromého života Joesi, což mě potěšilo a byla to změna a úplný závěr byl miloučký. Na interpretaci Jitky Ježkové jsem si už zvykla a její hlas mi z tolik nevadí, jako u předchozích dílů.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Mizející dívky Mizející dívky](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454166/mizejici-divky-kCA-454166.jpg?v=1601224247)
Začátek pro mě byl komplikovaný a musela jsem se hodně snažit, aby mě kniha získala. Možná i proto, že audioknihu mi četl někdo, na koho nejsem zvyklá. Posléze jsem se od knihy nemohla odtrhnout a překvapující závěr jsem doposlehla v kuse. Určitě se pustím do dalšího dílu.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Černočerné srdce Černočerné srdce](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527725/cernocerne-srdce-65701a1fd45e5.jpg?v=1701845536)
Všechny předešlé díly jsem poslouchala jako audio a byla jsem nadšená. Netrpělivě jsem čekala na další díl. Bohužel obrovské zklamání už při zjištění, že interpretace není od Pavla Rímskeho. Ale pokud si knihu přečetl a nelíbila se mu, tak se ani nedivím. Kniha je pro mě nesrozumitelná, komplikovaná a vůbec se nepodobá předešlým dílům. Z detektivní práce tam toho také moc není. Tuto knihu zřejmě brzy odložím nedočtenou.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Poslední oběť Poslední oběť](https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518710/posledni-obet-lH4-518710.png?v=1690974557)
Tato kniha navzdory hodnocení mě zaujala od úplného začátku. Několikrát mě děj překvapil a nenechal mě v klidu až do posledních stránek.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Smrt v ledu Smrt v ledu](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496266/smrt-v-ledu-mkF-496266.jpg?v=1659429570)
Tuto audioknihu jsem dostala jako dárek. O horolezectví nevím vůbec nic, ale výkony horolezců a příběhy mě fascinují. Detektivní zápletka z tohoto prostředí jsem ještě nikdy nečetla ani neposlouchala a tuto audioknihu jsem odposlouchala za jeden den. Příběh byl napínavý a až do samého konce mě mátl, kdo vlastně bude vrah. Fascinující příběh Cecily, který si v nejbližších dnech poslechnu znovu.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![O čem se nemluví O čem se nemluví](https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489963/o-cem-se-nemluvi-g3Z-489963.jpg?v=1649669109)
Tak tohle byla krásná kniha, přečetla jsem ji za dva dny a konec se utápěl v slzách. Příběh byl opravdu dojemný a konec nečekaný.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Tři malá prasátka Tři malá prasátka](https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508149/tri-mala-prasatka-63ab1eb7110c0.jpg?v=1672158903)
(SPOILER) Jak si detektiv může zapomenout vzít zbraň, když jsem dopadnout pachatele a zachránit manželku? Děti už začínají být kapitola sama pro sebe. Do poslední chvíle jsem nechápala název proč TŘI PRASÁTKA. Nepochopila jsem ani chování šéfinspektora Binga a příběh naprosto postrádá logiku. Nicméně, i když byl příběh děsivý, poslechnu další díl série.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Matka v trapu Matka v trapu](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421442/matka-v-trapu-64e-421442.jpg?v=1569139035)
Příběh ze života, to ano. Četla jsem kritiku na film, podle této knihy. Film průměrný, ale kniha má ode mě úplně stejné hodnocení. Čekala jsem mnohem víc.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Poslední noc Poslední noc](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496883/posledni-noc-Dch-496883.jpg?v=1658222822)
Po přečtení Poslední obětí jsem sáhla po další knize s očekáváním.. Bohužel tato kniha mě na stránce 115 přestala bavit. Orientace mezi skutečností a halucinacemi už mi dělala problém. Po hodně dlouhé době jsem odložila knihu nedočtenou.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Tajemství hřbitova Crossbones Tajemství hřbitova Crossbones](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/328799/tajemstvi-hrbitova-cross-bones-sVl-328799.jpg?v=1492365788)
Příběh psycholožky Alice, její kamarádky Loly a bratra Willa se mi líbil. Byl napínavý po celou dobu až do posledních stránek a zjištění, kdo je vrah, bylo pro mě opravdu překvapením. Kniha nebyla žádný bestseller, ale čtivá byla a zvládla jsem ji za dva večery.
Bohužel v překladu byla spousta chyb. Opakované předložky, během jedné věty tykání a vykání té samé osobě, dokonce chyba ve jménu...
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)