Nunynka komentáře u knih
Ze začátku jsem se do knihy nějak nemohla načíst. Přišlo mi,že se tam řeší pořád to samé a kniha se nikam neposouvá. Napravil to až konec. Ten byl opravdu napínavý.
Kniha ze života,tak jak jsem u autorky zvyklá. Nepřekvapí,ale čte se dobře. Tentokrát mi to přišlo až moc romantické.
Kniha byla super. Četla jsem a najednou byl konec a já listovala jestli tam nejsou nějaké stránky někde schované. Kniha nebyla prostě ukončená,ale ve finále mě to vlastně vůbec nevadilo. Co mě trošku rozčilovalo,byly věty přes celou stránku :-)
Knihu jsem přečetla rychle a bavila mě. Občas tam bylo moc popisů,ale jinak měla kniha dej a spád.
Jedna z těch knih,co si dovedu představit,že bude zfilmována. A film by mě v tomto případě možná bavil i víc. Kniha byla napínavá,četla se dobře,ale ke konci už toho všeho nějak bylo moc.
Moje třetí kniha od autora a musím říct,že bomba. Moc se mi líbí,že detektivové nejsou žádní supermani a mají své chyby a hlavně jsem se i u takové morbidní knížky dost nasmála,což je super,že se to dá takhle odlehčit. Knížky od Dána se mi líbí víc než Carter nebo Deaver a to je co říct. Opravdu doporučuji.
Kniha se dobře četla a zápletka se mi taky líbila. Jen to prolínání času mě občas mátlo a vadilo mi nepoužívání uvozovek u přímé řeči. Nevěděla jsem, jestli ten dotyčný si to,co řekne, myslí,nebo to vysloví.
Kniha byla poutavá a bavila mě od začátku. Jen ten konec byl pro mě takový nepravděpodobný. Ale od půlky mě knihy chytla a musela jsem číst a číst. Bylo to o hodně lepší než Dívka v ledu.
Knihy autorky se mi snad líbí víc a víc. V knize byla super zápletka a hlavně se mi líbí,že to není vše až tak moc přitažené za vlasy a opravdu se takové věci můžou stát. Prostě jako kdyby jste četli třeba o svých sousedech nebo příbuzných. Právě proto její knihy tak ráda čtu.
Vůbec mě ta kniha nebavila. Ale vůbec. Námět dobrej,ale to je asi tak všechno.
Nevim jestli je to tím,že jsem půlku knihy poslouchala jako audio knihu a druhou půlku přečetla,ale tak nějak mě kniha nebavila. Snad až posledních pár stránek. Bylo to na mě zdlouhavé. Je mi jasné,že u knih s takovouto tématikou je potřeba psát o emocích hlavních hrdinů,ale tady toho bylo na mě moc.
Moje druhá kniha od autora a už si ho musím přidat k oblíbeným. Moc se mi líbí styl psaní i takové to odlehčení srandickami kolegů. Žádné zamotané a překombinované vraždy. Vrah se dá určit na začátku a přesto motiv a vražda samotná neztrácí na atraktivitě. Knihu jsem musela dočíst,i když jsem věděla,že ráno vstávám a moc toho už nenaspim a to myslím mluví za vše.
Kniha mě bavila od začátku do konce a bylo fajn,dozvědět se něco i o východním Německu. I prolínání dvou dějových linek,které se na konci spojí mě vůbec nevadilo. Fakt skvělé počtení. Doporučuji.
Začátek mě moc nebavil a musela jsem se do čtení nutit,ale potom se to rozjelo a konec byl super. Celou dobu jsem podezřívala někoho jiného.
Magda Váňová má velice čtivé knihy. Vždy si najde nějaké obyčejné téma - v tomto případě dvě sestry a vztahy mezi nimi - a dokáže z toho vyždímat maximum. Za mě jedna z top českých autorek.
Kdyby to nebyl pravdivý příběh a bylo to dílo nějakého spisovatele,tak dám asi odpad. Vyprávění bylo vždycky načaté a takové nějaké nedořešené. Přeskakování od jednoho tématu k druhému. Jedine štěstí,že knížka byla tak útlá a za dva dny přečtená. Tím nechci zlehčovat hrůzy,co tam byly popsané.
Námět knihy se mi moc líbil a jde vidět,jak se autorka vždy snaží s tematama svých knih co nejvíce pracovat. Tímto mi připomíná Arthura Haileyho. Hvězdičku ale musím ubrat za zdlouhavost. Ke konci už mě to neustále se opakující vysvětlování Aspergera nudilo.
Za mě skvělá kniha. Byla čtivá a zajímavá. Detektivové byli sympatičtí a i jejich vtípky byly vtipné. Prvni přečtená a doufám,že ne poslední kniha od tohoto autora.
Konec byl napínavý a i vyřešení se mi líbilo,ale ten začátek nic moc. Jak už psali jiní,kojení skoro na každé stránce a při každé příležitosti mě fakt nebralo a starost o dítě,které s příběhem opravdu moc nesouviselo mě nebavilo. A to dvě děti mám. Ale jinak celkově příběh nebyl špatný.
Tak ten konec jsem fakt nečekala,ale jinak mě kniha moc nebavila. Vadilo mi,že tam nebylo víc postav a některé věci mi přišli na konci nedořešené.