Janizoun komentáře u knih
Nádhera. Všechny čtyři knihy pana Sováka ihned doporučuji, "vo tom žádná" :-)
To se nedá komentovat, to se musí přečíst :-)
Má další oblíbená knížka, má srdcovka z dětství.
Krásná knížka, líbila se moc i mým dětem, všem ty malé opičáky doporučuji :-)
Krásná knížka, kterou by měli znát všichni :-) Myslím, že v době pana Čapka, ale i dnes tato kniha patří mezi nejlepší, nejkrásnější pohádky. Děti se aspoň seznámí i s tím "jak to chodilo" v minulosti.
Například pohádka "Jak pejsek s kočičkou slavili 28. říjen", je pro malé děti sice zprvu nepochopitelná, ale vysvětlit se jim dá ;-)
Tato knížka je poklad. Míša Kulička, maminka - medvědice Barbora a chalupník Vasil...., nikdy nikoho nemůžou prostě zklamat :-)
Pěkná klasika, četla jsem jako holka, četla jsem mým dětem a všem se nám knížka líbila :-)
Krásná knížka pro děti i pro mě :-) Měla by patřit do knihovny, každého malého čtenáře.
Doporučuji.
Autorka mě mile překvapila. Všechny díly jsem přečetla téměř jedním dechem a líbily se mi. Nedivím se vysokému hodnocení, je to příjemné, pohodové čtení pro ženy.
Má oblíbená knížka z dětství , tu jsem milovala :-)
A pak mi můj syn (dnes mu je téměř 28 let) řekl, "taková divná řeč a divná kniha to byla" :-) Bylo mu tenkrát deset a mně to bylo líto :-)
Tato kniha mě neoslovila. Občas jsem se zasmála. A souhlasím s tím, že nenadchne ani neurazí. Za mě, tohle už ne :-)
Ze začátku se mi knížka líbila, ale pak jsem se v ní ztrácela a měla jsem co dělat, abych pochopila konec. Za mě velké zklamání.
Krásná knížka o Aničce, moc se mi líbila i mým dětem. Doporučuji.
Knížka zprvu zajímavá, uvnitř spoustu krásných fotek, ale obsahově málo počtení. Hodnotím bohužel slabým průměrem, očekávala jsem mnohem víc.
Jeden ze skvostů knih. Můj oblíbený autor, který byl jedinečný a je dle mého názoru i nenahraditelný. Tuto knihu jsem četla vícekrát a ještě se k ní dál budu vracet.
Můj oblíbený autor Dan Brown, mám jeho všechny knihy a všechny bez výjimky jsou pro mě krásný. Tak i tato kniha :-) Doporučuji.
Vyrostla jsem na Roxette, kniha mě vzala u srdíčka. Smutný, upřímný příběh, který se čte opravdu jedním dechem. Doporučuji tuto knihu všem.
Četla jsem v mládí několikrát, četla jsem i nedávno znovu. Co dodat, tato kniha a i ostatní od autora jsou dokonalost sama. Ve své době to nejlepší v tomto žánru, pro mě jsou tyto knihy nejlepší dodnes.
Tato trilogie je to nejlepší co jsem v tomto žánru ve svém životě četla. Je to skvost mezi knihami. Tyto knihy ani nelze komentovat, to se prostě musí přečíst :-)
Doporučuji je všem.
Velmi zajímavá knížka, jsem ráda, že jsem jí četla.
Opět kniha, kterou jsem v mládí "hltala" a milovala. Je pravda, že dnes už je "zastaralá", ale dříve to byla "špica" mezi knihami v této literatuře. U mě má též čestné místo v knihovně i dnes. A je mi líto, že tu má tak málo hodnocení.