nycol
Přečteno kdysi hned po vydání jedním dechem a teď znovu pomaleji :). Otázka položená autorem je k zamyšlení, mně se líbilo i zpracování a kniha mi přišla čtivá. Navíc, až po cca 300 stranách zjistíte, že to, co bylo bílé je černé a naopak.

Celou sérii jsem začala číst spíš jen proto, že jsem s balíkem jiných knih koupila i první 4 díly. Bylo to takové oddechové čtení na dovolenou, tak jsem to i brala. Pak jsem v knihovně narazila na poslední dva díly a vzhledem k tomu, že knihy se fakt daly číst, půjčila jsem si je. Tady mi vyrazilo dech rozuzlení, pekelný soud byl hodně hardcore :). U tohoto dílu tedy plný počet bodů :)

Zvlastni kniha, detektivkou bych ji nenazvala, ale ve sve podstate se mi libila

Tahle mi přišla nejslabší, i když jsem "Harryfomanka" :), tak jsem měla problémy s tím, abych knihu vůbec dočetla.

Film se mi líbil víc, možná, kdybych nejdřív četla a pak viděla, bylo by to třeba jinak.

Takovy pan Poe riznuty cervenou knihovnou, ale u me dobry.

Vzala jsem si vsechny 4 Sukuby na dovolenou a jako nenarocna oddychova cetba dobry.

Takova zvlastni. Na zacatku me nadchla, uprostred znudila a na konci uz to zase slo. Dve povidky mi prisly bez konce, to nemam rada.

Skvele tema, jen misty lehce rozvlacnele, za to ta jedna hvezda dolu.

Cela serie je skvelou oddechovou cetbou. Doufam, ze bude dalsi dil.