nycol nycol komentáře u knih

Duhové sny Duhové sny Rani Manicka

Tahle kniha se ke mne dostala shodou podivnych nahod a ona je taky plna podivnych nahod. Velmi ctive, netradicne napsane, forma vypraveni ruznych osob z ruznych uhlu pohledu na dej knihy je zajimava. Neni to muj salek caje a i presto zaujala.

15.07.2017 4 z 5

Zabít draka Zabít draka Táňa Nálepková

Zkousela jsem nekolikrat zacist se. Kniha mi tu lezela rozectena asi mesic, mezi tim jsem precetla 12 jinych, ale asi ve tretine jsem to vzdala.

09.07.2017 2 z 5

Dvakrát řež, jednou měř Dvakrát řež, jednou měř Janet Evanovich

Hodne dobre, ctive a navic vtipne.

09.07.2017 4 z 5

Záplava Záplava Clive Cussler

Dobra oddychovka, ale nic, co by vas chytlo a nepustilo.

09.07.2017 4 z 5

Isis, kněžka noci – ve spárech satanské sekty Isis, kněžka noci – ve spárech satanské sekty Karin Jäckel

Urcite je dobre, o tomhle psat, ale docetla jsem do pulky a dal to neslo. Tohle normalni zdravy clovek neda.

09.07.2017 3 z 5

Kladensko Kladensko Zdeněk Pospíšil

Koupila jsem si ze zvědavosti, myslela jsem si, že tam bude víc fotek starého Kladna, no, není.

08.07.2017 3 z 5

Andělský prášek Andělský prášek Jan Cimický

Popisování snů je tak dlouhé, že jsem málem nedočetla.

08.07.2017 3 z 5

Válka s mnohozvířetem Válka s mnohozvířetem Vladimír Páral

Zajímavá myšlenka, dobře napsané a čtivé.

06.07.2017 4 z 5

Mafie po listopadu, aneb, Ryba páchne od hlavy Mafie po listopadu, aneb, Ryba páchne od hlavy Zdena Frýbová

Souhlasím, ryba páchne od hlavy a v knize je hodně pravdy.

Polda a jeho soudce Polda a jeho soudce Zdena Frýbová

Napínavé do posledního písmenka.

06.07.2017 5 z 5

Mafie po česku aneb Jeden den Bohuslava Panenky Mafie po česku aneb Jeden den Bohuslava Panenky Zdena Frýbová

I tahle série je velmi povedená ... a hodně pravdivá.

Polda Polda Zdena Frýbová

Celá série je čtivá a běhá z ní mráz po zádech.

Návrat malého prince Návrat malého prince Jean-Pierre Davidts

Milé čtení, i když poněkud ujeté :)

06.07.2017 4 z 5

Válka policajtů Válka policajtů Pavel Frýbort

Cokoliv od Frýborta je čtitelné, zatím jsem nenarazila na knihu, která by se mi nelíbila.

Poslední soud Poslední soud Pavel Frýbort

Malý český bordel Malý český bordel Pavel Frýbort

Berunky Berunky Pavel Frýbort

Tchaj-pan Tchaj-pan James Clavell

Dlouho čekala v knihovně na přečtení, nějak se mi do ní nechtělo .. a pak jsem se nedokázala odtrhnout :).

Výchova dívek v Čechách Výchova dívek v Čechách Michal Viewegh

Jedna hvězdička za snahu něco napsat. Nedočetla jsem, bohužel jsem si jí koupila, tak třeba někdy dočtu.

06.07.2017 1 z 5

Tiché moře Tiché moře Clive Cussler

Myslela jsem si, že Cussler nedokáže napsat knihu, která by mě nenadchla ... už po několikáté se přesvědčuju, že dokáže.

06.07.2017 3 z 5