oblakaknih

Upřímně, kdybych si knihu nepřečetla, vůbec by mě to nemrzlo.
Má krásný, ale jednoduchý příběh.
Začátek jsem poměrně vleče, konec nabírá až moc rychlý spád.
V textu několik chyb.

Zklamání!
Kniha má velmi slabý námět, kopírující Harryho Pottera.
Postavy jsou nijaké a trapné. Děj je urychlený, přesto se zbytečně táhne. Celý příběh byl jedno velké trapné klišé s minimálními fantasy prvky.
NESKUTEČNÉ množství chyb, které byly naprosto zbytečné a bijící do očí. Styl psaní mi vůbec nevyhovoval.
Rozhodně jedna z nejhorších knih, co jsem četla. Navíc je přeložený pouze tento díl. Do dalších se pouštět nehodlám.
Jediné, co se mi líbilo byly zmínky Hvězdných válek.

Já a poezie nejsme nejlepší kamarádi, takže nemůžete brát moje hodnocení úplně vážně.
Je tam několik moc krásných básní, které mě zaujaly a ráda bych se k nim někdy vrátila.
Pěkné, vyzařuje z toho chytrost.

Do knihy jsem se pouštěla bez jakýchkoliv očekávání. Ještě, že tak!
Četlo se to sice rychle, ale dost mě to trápilo!
Do děje jsem se vůbec nedostala. Kniha byla vážně (VÁŽNĚ!) špatná.
To, co vypadá nadějně, je utnuto hned na začátku.
Většina věcí mě tam štvala, byly tam chyby,...
Osoby se střídaly bez nějakého upozornění. Ztrácela jsem se v ději.
Navíc bylo použito více druhů písma, což mi připadalo nesmyslné. Mnohem lépe by působilo, kdyby bylo nějaké výraznější členění na kapitoly a pohledy osob.
Jediné, co se mi líbilo, byly záznamy z výslechů.

Průměr. Moc mě to nenadchlo. Do dalších dílů se pouštět nebudu.

Hodně blízko k 5 hvězdičkám.
Nemám slov. Včelí královna mě dostala. Vůbec jsem od této knihy neočekávala to, co se v ní odehrává. Je tam spousta skvělých věcí, okamžiků, vět...
Malinko mi vadil dlouhý popis stavění plotu. Všechny ty popisy zasazování sloupků,... Moc tomu totiž nerozumím.
Konec lehce přehnaný, ale bylo v něm to fantasy, které jsem celou dobu očekávala. Přesto si myslím, že je Včelí královna nedoceněná. Doporučuji!

Tohle je skvělý díl! Velké plus je pro mě to, že zde není tolik zmínek o Protivovi.

Druhý díl mám rozhodně radši. Především kvůli tomu, že se zde objeví Dobby (jedna z mých nejoblíbenějších postav). Je zde i spousta vtipných momentů, které stojí za lepík!
Jen mě štvalo, že Fred a George cpali rachejtle do ještěra. To mi přišlo dost blbé.

Pro mě docela zklamání. Čekala jsem od knihy víc (především víc roztomilých malých tajemství). Čtivé to ale bylo. Vzhledem k sérii mi to přijde zbytečné.
Příběhy se odehrávají o Vánocích, doporučuji tedy jako vánoční nenáročné čtení.

Páni. Tak tohle je ono. Konec.
Je to přesně ten konec, na který jsem čekala. Ten konec, při kterém se musíte zhluboka nadechnout, abyste to zvládli.
V Nemilosrdných je popsaných moc úžasných okamžiků. Knihu jsem si náramně užila, skvěle zakončila sérii.
Pořád tomu ale nemůžu uvěřit!

Úžasná kniha. Jedna z nejoblíbenějších. Celý příběh jsem prožívala.

První díl byl lepší. Přesto napínavé a bavilo mě to.

Byla jsem překvapená. Chytlo mě to od začátku.
Ten konec je ale strašný, byla jsem dost naštvaná.

Něco mezi dvěmi a třemi hvězdičkami. Nenáročné čtení. Kniha za mě rozhodně lepší než film.

Námět sice super, ale nesedl mi styl psaní. Příběh jako takový mě nezaujal a kniha mě vůbec nebavila.

Super fantasy. Příběh se mi moc líbil, i po vnější stránce je kniha nádherně zpracovaná.