oleg121 oleg121 komentáře u knih

Smäd Smäd Jozef Karika

Tak ani Smäd nesklamal, dokonca by som povedal, že bol o trochu lepší než Hlad. Palec hore.

01.11.2021 4 z 5

Hlad Hlad Jozef Karika

Zaujímavá a dobrá zbierka poviedok, kde väčšina z nich aj chytne a baví. Uvidíme, ako Smäd, no zatiaľ som spokojný.

30.10.2021 4 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Dôstojný záver, kvalít prvej časti však nedosahuje.

02.06.2020 4 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Neviem, pre mňa o kúsok slabšie než je autorkin štandard...

30.05.2020 3 z 5

Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Nuž, tak to vyzerá, že párne diely tejto série nebudú mojou šálkou kávy. Stále je to ok, no zatiaľ ide o najhorší diel série. Verím ale, že ďalšie budú opäť skvelé.

17.04.2020 3 z 5

Noční lovec Noční lovec Chris Carter

Po slabšom Katovi opäť návrat na vrchol.

09.04.2020 5 z 5

Nezbytné věci Nezbytné věci Stephen King

Skvelé, ako takmer vždy od Kinga. Len škoda, že posledných 200 strán to začne dosť škrípať.

02.04.2020 4 z 5

Joker: Oslava 75. výročí Joker: Oslava 75. výročí Dennis O'Neil

Veľká škoda, že niektoré príbehy nie sú celé. Inak zaujímavý prierez histolriou tejto postavy.

26.03.2020 4 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Ach, ten záver to celé zbytočne pokazil...

13.03.2020 4 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Dobré, kvalitne napísaná jednohubka. Škoda, že to záver celé kazí :(.

27.10.2019 4 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Prekvapivo zaujímavé podanie, z popisu som nečakal, že nám autor podá príbeh v takejto podobe. Chválim najmä dobre vykreslené postavy, s ktorými sa dá sympatizovať. K úplnej spokojnosti mi ale predsa chýbalo trochu viac. Dej nebol zas až tak napínavý a záver je tiež trochu slabší, no našťastie nie je prestrelený, ako to u Kinga býva zvykom.

06.10.2019 4 z 5

Outsider Outsider Stephen King

Spoilery: Veľmi dobré, po slabších Sleeping Beauties je King späť vo forme. Len škoda toho, že odkedy do deja vstúpi Holly, ide to na pol plynu.

12.07.2019 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

80%. Prvotina bola lepšia, hlavne záver bol v tomto prípade zbytočne prekombinovaný.

02.07.2019 4 z 5

Pasažier 23 Pasažier 23 Sebastian Fitzek

Opäť raz veľmi dobrá knihs. Dej sa nevlečie, rýchlo odsýpa, stále sa niečo deje, no i napriek tomu Fizek ako vždy dokáže dostatočne vykresliť postavy, takže si čitateľ ku ním stihne vytvoriť vzťah a záleží mu na nich. Koniec a rozuzlenie sú však až priveľmi pritiahnuté za vlasy.

29.06.2019 4 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Dobré, prvý diel však bol oveľa svižnejší.

26.06.2019 4 z 5

Chlapec vo svetle reflektorov Chlapec vo svetle reflektorov Samuel Bjørk (p)

Oproti Sove slabšie, celkovo bol dej menej zaujímavý a napínavý.

26.02.2019 3 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

90%. Kniha má spád, rýchlo a hladko plynúci dej a prepracované postavy. Veľká škoda, že sa to ku koncu priveľmi zamotá a záver samotný šliape len na pol plynu. Ale na pokračovanie sa veľmi teším.

10.02.2019 5 z 5

Rohy Rohy Joe Hill (p)

Veľmi dobrá kniha, kvalitne spracované postavy. Niektoré dejové linky boli zakončené nádherne, ako celok však kniha mala záver priemerný.

31.12.2018 4 z 5

Zatímco jsi spala Zatímco jsi spala Liz Lawler

Až na pár uťahaných pasáží v polovici veľmi slušné. Kniha je napísaná dobre, ľahko sa číta, ide o page turner.

27.12.2018 4 z 5

Smrtící mrak Smrtící mrak Andy Lane

Slabšie 4. Príjemná jednohubka, ktorá síce je určená pre mladších čitateľov, je písaná dostatočne pútavo na to, aby zaujala aj starších čitateľov. Do ďalších dielov sa časom možno tiež pustím.

29.08.2018 4 z 5