Olous1 komentáře u knih
Tak já půjdu proti proudu. Zápletka vcelku dobrá,ale stránky neutíkaly, strašně se to vleklo. Chvilku jsem se nudila a postavy protivné, hlavně Helena. Tohle thriller rozhodně nebyl.65%.
Zajímavý příběh, většinou odehrávají se ve vězení. Do půlky knihy dobrý, kapitoly krátké, takže se to četlo rychle ale ten konec. Byla jsem z toho trochu zmatená. Za mě 75%.
Náhodný výběr v knihovně. Hvězdičky neuděluji, neboť kniha mi nic nového nedala. Vše můžete najít na internetu. Asi proto zde nebyl žádný komentář. Takže asi tak, nemusíte číst, žádný zázrak.
Wow... vše už tady bylo řečeno, není co dodat. Chris Carter je prostě nejlepší. Tato kniha je zatím nejlepší z celé série. Mimochodem mám jí celou ve své knihovně a jsem za to ráda. Od první stránky vás kniha dostane a nepustí. Prostě skvělé. Podotýkám, že není pro slabé povahy, brutální náloží autor rozhodně nešetřil. Samozřejmě fanoušky Chrise Cartera to neodradí.A pachatel mě překvapil, vůbec jsem neměla tušení kdo to je. Budu se těšit na další díl. Děkuji pane Cartere. Za mě 150%.
Bohužel jsem nečetla 1 a 2 díl a to byla chyba. Pan autor bezpochyby píše skvěle ale u této knihy jsem se poněkud ztrácela. Chvilku jsem ani nevěděla co čtu. Takže určitě přečíst od začátku tuto sérii.
Já to prostě miluju. Chris Carter je prostě nejlepší. Stačila neděle a mám přečteno. Kniha se prostě nedala odložit. Každá další kniha je čím dál lepší a lepší. Prostě bomba. Za mě 120%.
Tato kniha se panu Urbanovi povedla. Zajímavé téma, počítačové hry je nutné zlo pro děti,ale bohužel taková je dnes doba. Ale i tak bychom měli dětem ukázat jiný směr zábavy. O pár stránek bych knihu zkrátila,ale jinak skvělé počteníčko a ten konec jsem opravdu nečekala.90%.
Tak tu máme novou sérii s inspektorkou Robyn Carterovou. A musím říct, že to není vůbec špatné,ba naopak. Skvělý začátek a konec byl ještě lepší. Takový thriller se mi líbí. Četbu jsem si rozhodně užila a těším se na další díl. Za mě 100% a rozhodně doporučuji.
Kniha se mi líbila, sice mám raději thrillery a detektivky,ale tohle se četlo dobře. Paní autorka píše moc dobře,za mě doporučuji. No musím říct, že v této době bych opravdu nechtěla žít. 85%.
Tak to bylo něco. První dojem z knihy...asi smutno. Je to opravdu krutý příběh, hodně drsný a té velké krutosti ke zvířatům. Po druhé už bych knihu nečetla. Určitě dobře zpracované ale nevím jestli ji mám doporučit.
Červenou knihovnu moc nečtu,ale potřebovala jsem změnu a musím říct, že to není vůbec špatné. Jsem smutná, když někdo ohodnotí knihu jako odpad. Mě když se něco nelíbí hodně moc,tak radši knihu odložím. Příběh se mi líbil, dobře se to četlo, závěr je trochu smutný,ale já doporučuji. Za mě 90%.
Tak se nám vrátila naše oblíbená inspektorka Erika Fosterová a její skvělý tým. Opět skvělé počteníčko,jak jinak. Pan autor píše prostě skvěle. V tomto díle Erika dostala trochu na frak, úrazy,ale to by nebyla ona,aby se nám holka z toho nedostala. Snad tu vzniká i nový vztah. No budeme se moc těšit na pokračování,snad nás autor nenechá dlouho čekat. Za mě 100%.
Dnes mi dorazila dlouho očekávaná kniha. Rok mého narození 1973. Prohlížím,vzpomínám,jsem nadšená co se vše událo. Skvělá kniha,bude mít přední místo v mé knihovně. Určitě doporučuji ročníku 73. Za mě 100%. :-):-):-)
Tak to byla jízda,za mě nejlepší díl. Tilly a Poe jsou moji oblíbenci. Přečteno jedním dechem,za jeden a půl dne,nedalo mi to a četla jsem i do pozdních večerních hodin. A ten konec opravdu překvapil. Doporučuji všem,100%.
600 stran,uf chvilkami mě bolela ruka:-):-). Bylo to vcelku dobré, trochu natahované, ubrala bych klidně 100 stran. Příběh je napínavý, čtivý.80%.
Tuto knihu jsem četla trochu déle než obvykle. Zápletka dobrá, ubrala bych počet stran, chvilkami zdlouhavé, autorka trochu víc natahovala děj. Konec byl zajímavý. Určitě doporučuji. Za mě 80%.
Velmi inspirativní kniha. Hodně mi toho dala. Samozřejmě mě určitě velmi pozitivně naladila. Některé nápady jak být šťastný určitě fungují.85%.
Jelikož mě už moc neslouží zrak,tak opět sahám po audio nahrávce. Můj oblíbený 87.revír mě nikdy nezklame. Já to prostě miluju. Vždy skvělé počteníčko.
Jako velký fanda filmu vetřelec jsem zkusila knihu...audio....a jsem nadšená. Velmi dobře namluvené, samozřejmě kdo čeká že je to stejné jako film,tak musím zklamat,je to jiné.
Ano, mě se to moc líbilo. Krásné počteníčko, mělo to děj, perfektní zápletka. Jordan mě chvilkami pěkně lezla na nervy. Samozřejmě neskutečně čtivé, autor nezklamal.95%.