Olous1 komentáře u knih
Moje první setkání s autorem. Na začátku dobrý,pak trochu zdlouhavé,konec ušel. Místy i trochu vulgární. Za mě průměr 80%.
Knihu jsem si zakoupila už hodně dávno v levných knihách. Teď se mi hodila do čtenářské výzvy. Velmi dojemný a krásný příběh. Japonsko se mi líbí, zajímavé zvyky. Další pěkný kousek v mé knihovně.95%.
Jsem nadšená, kniha se mi moc líbila. Dala jsem na velmi dobré hodnocení čtenářů na databázi a vyplatilo se to. Za mě perfektní počteníčko a 100%. Určitě doporučuji všem.
Taková jednohubka. Zatím asi nejslabší z celé série,ale jinak dobrá. Moc jsem se nebála,tak snad další díl to napraví. 70%.
Tak jsem zkusila druhý díl,byl o trochu lepší. Na začátku mě to vždy vtáhne do děje,ale pak je to zdlouhavé, přestává mě kniha bavit,pak už se nutím do čtení. Téma je velmi citlivé, ale asi ten styl psaní mi nevyhovuje. Určitě si kniha své čtenáře najde.75%. S hodnocením jdu proti proudu, což mě mrzí,ale tak to cítím já.
Úžasný, skvěle napsané. Doporučuji si knihu koupit. Já jsem to udělala a jsem ráda, poklad v mé knihovně. Vše o spánku,a já ráda spím a někdy si dám šlofíka i odpoledne. Odpočinek je opravdu velmi důležitý. Určitě doporučuji 100%.
Musím říct, že mě kniha opravdu velmi překvapila. Jsem nadšená,toto byla jízda. Přestat číst se opravdu nedalo. Na konci jsem byla i naměko. Rozhodně doporučuji všem přečíst.100%. I když byl děj předvídatelný,na zážitku to rozhodně neubralo.
Opět perfektní, série s inspektorem Fawleyem se mi moc líbí. Přečteno jedním dechem a doufám, že nám autor brzy nabídne další díl. Styl psaní mi vyhovuje, žádné zbytečné kecy:-) prostě bomba.100%.
Opět perfektní recepty, přiložené fotografie. Další skvělá kuchařka do mé sbírky. Pomazánky vypadají dobře,hned vyzkouším.100%.
Krásný vánoční příběh, pohlazení po duši. Na konci léta jsem se nechala inspirovat kouzlem Vánoc. Moc hezké počteníčko a krásné ilustrace.100%. Tato kniha nám ukazuje, že peníze nejsou všechno.
Že začátku mě kniha vtáhla,hltala jsem každou stránku,ale zhruba v polovině nastal zvrat. Děj začal být překombinovaný, začala jsem se nutit do čtení. Proto jsem ubrala jednu hvězdičku. Za mě průměrný thriller,85%.
Perfektní počteníčko, budu se těšit na další díl. Dlouho jsem nečetla tak dobře napsanou detektivku. Čtení vás pohltí a nepřestanete dokud nepřečtete. Za mě 100%. Velmi se mi líbí dvě dějové linie,z pohledu pachatele a z pohledu detektiva.
Wow,jedno velké překvapení. To byla jízda, perfektní počteníčko, autor píše moc dobře. Přečteno jedním dechem. Zase jedna skvělá série, doufám, že mají v knihovně další díl.100%.
Za mě takový průměr,moc mě to mrzí, ale mě to nebavilo. Chvilku jsem se ztratila a nevěděla co čtu. Určitě si kniha své čtenáře najde, můj šálek kávy to nebyl.70%.
Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy. Je určena hlavně pro děti,ale já myslím, že i pro dospělé. To byla nádhera, hodně na zamyšlení a ta nádherná ilustrace. Určitě si ji stojí zapůjčit v knihovně. V dnešní době je to krásné pohlazení po duši.100%.
Vůbec nejsem čtenář takových románu,ale v knihovně mě zaujal překrásný přebal knihy,tak jsem si řekla, že to zkusím. Jsem nadšená,takto krásnou knihu jsem dlouho nečetla. Překrásný příběh dvou sester. Doporučuji,100%.
Opět perfektní počteníčko, skvělé pokračování. Pan autor píše moc dobře. Ale opět připomínám, že na knihu je třeba udělat si čas.85%.
Tak si mohu odškrtnout další skvělý díl 87.revíru. Opět perfektní počteníčko, autor nezklamal.100%.
Kniha mého dětství, strašně ráda na to dobu vzpomínám. Nádherné ilustrace, říkadla, akorát už je v horším stavu.100%.
Wow,to byla jízda. Paní spisovatelka se s každou další knihou neuvěřitelně zlepšuje. Tohle se četlo jedním dechem a zaslouženě pět hvězdiček..dala bych i více. Jsem ráda, že mám tuto skvělou sérii ve své knihovně.100%.