opicejudy komentáře u knih
Celá zápletka mě přišla hodně překombinovaná a celý pohled na Prahu a na dokonalé hrdiny mě přišel směšný.Ale dočetla jsem to až do konce.Další díly nechci vidět, natož číst.
Napínavý!Zatím všechny knihy, které jsem četla z cyklu Severská detektivka byly výborný.
Knížky od Yrsy jsou čtivý, zamotaný a ještě mě moc baví číst o Islandu.Dozvím se tam spoustu věcí z běžného života Islanďanů.Doporučuju!
Travis je frajer.Četla jsem ale v mládí, už si to moc nepamatuju, ale vím, že se mě to líbilo.Chtělo by to přečíst si to znovu.Budu muset mrknout do knihovny.
Sice jeden z mnoha románů,ale pro mě jasná jednička!Známé taky z televizního zpracování, ale knížka je lepší.
Lee Child se svým Jackem Reacherem mě baví od začátku do konce.Doporučuju na začátek přečíst Jatka, tam se Jack objeví poprvé a pro čtenáře, který touto knihou nezačal je dobrý sledovat Jackův "příběh" od začátku.
Moc mě bavila, je to hodně netypická Agatha, ale spolu s Není kouře bez ohýnku jí řadím k nejlepším.A zase vyprávěná ich formou, pokud si to dobře pamatuju.
V poslední době jsem objevila žánr severské detektivky a můžu vřele doporučit.Knížky od Camilly jsou super.Doporučuju i Kazatele a Kameníka.
Komentáře mají pravdu, četla jsem tuhle knížku asi ve 13 letech a byla fakt zábavná.A myslím, že by se mě líbila ještě dneska.
Tak tuhle knížku jsem četla od K.Reichs jako první a docela jsem se i bála.Je ale fascinující!Popisy činností na pitevně jsou poněkud morbidní, na vlastní kůži bych tam být nechtěla, ale za dlouhých zimních večerů je to náramný počteníčko.
Knížky od Agathy mám od dětství moc ráda, tahle je jedna z těch trošku netypických /vyprávěná ich formou/, je výborná.
Jsem velký fanda Dicka Francise v překladu Jaroslavy Moserové.Škoda, že už nic nového nenapíše.Poslední knihy napsané se synem už nejsou ono.Drahý čas - výborný.
Všechny knížky od K.Reichs jsou napínavý a čtou se jedním dechem.Kdo čeká, že podobnost se seriálem Sběratelé kostí bude ale nejspíš hodně zklamán.
Z knížek od Lindy Howard podle mě určitě nejlepší!Dobře vymyšlený a skvěle napsaný.